★A-Juli.26,2013

Hej
Ännu en dag spenderad i sommarstugan, dock var vädret lite varierande idag.. Ena stunden regnade det och den andra var det hur fint som helst. Men mestadels har det varit fint, det var hur varmt som helst i vattnet idag också! 25 grader visade termometern, den är ioförsig på väldigt grunt vatten.
 
Så det kanske var runt 22-23 grader, men man kunde ligga i en halvtimme utan problem. Så underbart! Nu på kvällen har vi varit på picknick. Vi tog med oss tacos och kubbspelet och åkte upp till berget och satte oss på en åker, haha. Det var så mysigt!
 
Sen åkte vi på sightseeing runt i byarna här omkring och så. Det var jättekul, men lite pinsamt för vi åkte förbi samma människor 4 gånger, haha. Jag skojar inte. Vi visste inte riktigt vart vi skulle.
 
Först åkte vi upp när dom var hemma på sin gård, sen åkte vi ner där några sekunder senare. När vi åkte en annan väg var dom där och sen skulle vi åka tillbaka då kom dom gåendes igen, haha. Lite pinsamt. Men det är ju tur att man förhoppningsvis inte kommer träffa dom igen.
 
Nu ska jag sova, så jag kommer upp någon gång imorgon. Kram



? NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR