·A-Sep.30,2013·

Hej♡
Idag är det sista september. Det går så sjukt fort nu! Det var ju nyss 1 september och 2 dagar kvar tills jag skulle åka till Mallorca. Jag förstår inte hur det kan gå så fort.. 
 
Idag har jag iallafall varit i skolan. Vi hade vanliga lektioner, inget speciellt. Den här veckan har vi engelska glosor och ett muntligt föredrag vi ska göra på Torsdag + massa saker vi håller på med i skolan.
 
Det är stor skillnad mot vad vi gjorde i 7:an! Då hade vi 1 läxa på hela året, det tyckte jag var bra. Haha. Nu ska jag iallafall laga mat till mig och Lovisa. Kram♡
 
Älskade weheartit

·A-Sep.30,2013·

 
Untitled #75
 
Jacka -H&M //Blus - H&M // Jeans - Farfetch.com //Skor- Zara.com //Halsduk - H&M // Vantar - Monki

·A-Sep.29,2013·

Hej
Igår var jag som sagt uppe vid proselins hela kvällen, för att Meja hade kalas där. Jag och mamma åkte hem vid 22.00 medans pappa, Meja och Lovisa sov kvar + alla Mejas kompisar. Tror att dom var 15 st, så det var full fart. 
 
Vi åkte dit imorse vid 08.00 och fixade frukost och så. Sen har vi städat lite och vid 09.30 gick jag hem för det var så tråkigt. Nu ska vi snart äta (som vanligt när jag skriver, haha) och sen ska jag på gympa vid 14.30. 
 
Den slutar 16.15 och då ska jag väl hem och duscha. Sen ska jag bara mysa, så på tv och lite så. Imorgon är det skola igen. Hoppas på en bra veckan utan massa läxor och såna onödiga saker! Kram
 
Jag hade inte med mig kameran dit, så har inte tagit några bilder. Var däremot ute och fotade nyss. Så det kommer upp lite bilder ändera idag eller imorgon.
 
 Bild från Mallorca

·A-Sep.28,2013·

Hejsan
Bloggade inget igår. Men det var för att jag först var i skolan till kl 14.00, och då kom mamma, Meja och Lovisa och hämtade mig och sen åkte vi in till stan och kollade på jackor.
 
Både jag och Meja hittade en. Men min hade dom bara en av här och den var trasig så dom skulle ta hem en från Åre. Tror att den skulle komma hit på Måndag eller Tisdag. Egentligen hittade jag två stycken som jag ville ha. 
 
Men jag bestämde mig tillslut för en, eftersom att den var längre och det mer praktiskt nu till vintern, då jag inte använder täckbyxor så ofta. 
 
Idag har jag varit väldigt lat på förmiddagen har bara såsat runt här hemma. Nu kom jag nyss hem efter att ha varit upp till proselins och lämnat grejer som Meja ska ha till sitt kalas där ikväll. 
 
Nu ska jag snart äta. Kram
 

·E-Sep.28,2013·

Hej! Nuu sitter jag å myser i värsta fina myysigaste stuga här i Lofsdalen, med släkten. Vi kom upp igår, så ska vi va här tills imorrn. Idah ska vi typ gå å fika och sen gå på promenad typ, fjällvandra typ;) Sen ikväll ska vi till Trapper på bartömning och dä ska bli kuul! Så jag kommer nog inte skriva nå mer.nu, men jag kan lägga upp bilderna jag tar sen!:)

·M-Sep.26,2013·

Har ni sett Anton Ewalds "nya" album med acoustic covers på några av hans gamla låtar? Tyckte inte han var så jättebra när han var med i melodifestivalen men dom här är faktiskt bra! 

·A-Sep.25,2013·

Hej
Kom hem från skolan vid 14.30. Åt mellis sedan satte jag mig och gjorde en sak som vi egentligen gör på musiken, men jag tog hem den och gjorde lite hemma.
 
Jag, Emma och Moa ska nämligen göra en affisch om Katy Perry och till den affischen ska det vara ett häfte som det står lite fakta i om henne.
 
Så jag har setat och sökt fakta om henne på nätet nu. Hittade lite saker. Tror att Emma och Moa också skulle kolla lite hemma. Nu ska jag fortsätta med en SO grej när jag ändå är på g. 
 
Idag har jag ingen träning eller någonting. Har bara varit och hämtat Lovisa på fritids, men hon har gått ner till våra kusiner nu, så. Kram
 
Katy Perry´s nya låt

·A-Sep.24,2013·

Hej
Kom hem från skolan för lite mer än 1 timme sedan. Har ätit mellis, tränat på engelskaläxan och setat vid datorn. Mamma och Meja åkte nyss iväg för att dela ut inbjudningskort till Mejas kompisar, men jag stannade hemma.
 
Det är så himla kallt ute idag! Jag hade jacka, mössa och halsduk både till och från skolan. Annars brukar det bli varmare på eftermiddagen men inte idag. Det blåser också, vilket gör att det blir ännu kallare. 
 
Ikväll är det e-fit som står på schemat. Inte jättetaggad om man säger så, menmen. Nu ska jag träna lite mer på läxan. Kram
 
Bilderna kommer från weheartit

·M-Sep.24,2013·

Hejhej!
Idag slutade vi som sagt vid 2, så himla skönt! Gick då hem och åt lite och sen så hamnade jag här.
Imorgon är det skola igen och efter det så ska jag på konfirmationsträff eller vad man säger..
Sen så har jag försökt ladda upp bilder som jag tog för nån dag sen men det går inte, eller det gick att ladda upp två stycken så ni får se dom i alla fall. Blir typen ledsen gubbe på vissa bilder så om nån vet vad som är fel så får den gärna säga det!
Hejdå!
 
 
 

·A-Sep.23,2013·

Hejsan
Idag har jag varit i skolan, vi hade massa tråkiga ämnen. Men vi fick reda på att vi kommer få slutar 13.55 imorgon istället för 15.15. Så himla skönt! Det känns som att det är någonting varje dag den här veckan. 
 
På Onsdag har vi iallafall matteprov och så har vi engelska glosor tills på Torsdag. Det är inte mycket om man jämför med vad alla andra verkar ha, men jag hatar läxor.
 
Man är ju i skolan hela dagarna och då ska man väl inte behöva ta med sig halva skolan hem sen också, eller..? Ikväll ska jag på hurtgympa och imorgon är det e-fit igen. I skolan har vi idrott imorgon också, orientering.
 
Jag suger på att orientera! Men nu kan det inte vara så många gånger kvar iallafall. Nu ska jag läsa bloggar och kolla youtube. Kram
 

·A-Sep.22,2013·

Hej
Imorse blev jag väckt 08.00 för att gå upp och sjunga för Meja. Hela förmiddagen satt vi och höll på med hennes nya mobil, en iPhone 4 som hon blev hur glad som helst för. 
 
Vid 13.00 kom gästerna hit, dvs morfar, farmor och farfar och mina kusiner. Vi åt massa mat och fikade lite. Men nu åkte dom nyss hem. Så jag gick och satte mig vid datorn, ovanligt..
 
Idag är det Söndag, vilket betyder att imorgon är det Måndag, ny veckan och skola. Men det blir nog bra. Nu ska jag gå upp och fixa en grej. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Sep.22,2013·

Grattis på födelsedagen väldens bästa Meja!
Jag älskar dig

·M-Sep.21,2013·

Här kommer bilderna på kläderna jag köpte i Ullared, är inte så mycket menmen.
 
 
 
     
Det var det jag köpte på Ullared.
 
På vägen hem så stannade vi på ett köpcentrum då köpte jag denna inne på Gina Tricot, den är ganska stor men det funkar ändå.
Sorry för kassa bilder men aja..
Hejdå!
 
 
 
 
 

·A-Sep.21,2013·

Vill ha nu till hösten/vintern

·A-Sep.21,2013·

Min favoritparfym just nu, den luktar så himla gott!
Ralph Lauren Big Pony 2 women
 

·A-Sep.21,2013·

Hej
Igår efter skolan gick jag hem och åt mellis med Meja. Sen tog jag bussen in till stan vid 17.25 för att följa med mamma till kupolen när hon slutade. Vi köpte lite saker tills imorgon.
 
Vi kom inte hem förens vid 21.30. Då hade vi varit på Kupolen och handlar på Ica Maxi. När vi kom hem var jag så trött så jag gick och la mig nästan på en gång. 
 
Imorse vaknade jag inte förens 09.00. Åt frukost och duschade och sen har jag inte gjort så mycket. Vi ska äta snart och sen ska jag gå ut för det är så himla fint väder ute idag! 
 
Riktigt höstväder, solen skiner och det är lite kallt. Så mysigt! Kram
 

·A-Sep.21,2013·

Här är mina nya leggings från H&M. Köpte dom för några månader sedan. Men har varken visat er dom eller använt dom. Men i Onsdags gjorde jag det och jag tycker faktiskt att dom är rätt snygga.
 
Först tyckte jag inte det för dom är lite orangea, men det syns inte så mycket om man har dom på sig med något passande till, haha.
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag  

·A-Sep.21,2013·

När vi var hemma i Onsdags och Torsdags hade vi i läxa att laga mat en dag och då gjorde jag tacopaj. 
Inte så bra bilder, dom blev ganska mörka. Men hon ville ha bilder och jag tror inte att hon bryr sig om dom är lite mörka, haha.
 

·A-Sep.21,2013·

Häromdagen var jag ute och knäppte lite kort som jag tänkte visa er nu
Jag gjorde lite annorlunda redigeringar på dom. Har fler bilder, men dom flesta är på blommor (ovanligt) och jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se något annat.
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag 

·A-Sep.20,2013·

Tänkte tipsa om 5 bloggar jag följer
Dom bloggar om foto och sin vardag och alla 5 är helt klart värda att kolla in! 
 
http://amandafoton.blogg.se/
http://karolinaarvidsson.se/
http://filippall.blogg.se/
http://ronja.blogg.se/
http://lillalie.se/
 
Bilderna i collaget kommer från Google
Men själva collaget har jag gjort själv

·A-Sep.20,2013·

Hej
Nu funkar det att lägga in bilder och så igen. Vilken tur! Idag har jag varit i skolan, är helt dagvild idag. Haha. Jag, Emma och Moa pratade om någonting och då blev det helt snurrigt.
 
Vi hade inga roliga lektioner idag typ, men det gick bra ändå. Vi slutar ju 14.15 på Fredagar så. I helgen vet jag inte om jag ska göra något speciellt. 
 
Men Meja fyller år på Söndag så vi kanske skulle ha kalas för henne då. Och det innebär väl antagligen att vi måste städa imorgon. Så vi får se. Nu ska jag kolla lite bloggar och youtube. Kram
 
Någon tårta lär det ju inte bli eftersom Meja inte tycker om grädde
Delicious
Bild från weheartit

·A-Sep.19,2013·

Hej♡
Idag vaknade jag vid 08.30 och då var Meja och Lovisa redan i skolan. Så det var lungt och skönt då. Har ätit frukost, duschat och nu håller vi på och bestämmer när, hur och vart vi ska va idag, haha. Jag, Emma, Moa och Sofia alltså.
 
Igår skulle jag uppdatera till ios 7, men då gick det inte så jag försökte igen imorse och då funkade det. Det är så himla bra! Jag älskar det. Så snyggt och så bra. Så nu har jag setat typ hela förmiddagen och kollar igenom det.
 
Och sen har jag fixat bloggdesignen igen. För när jag kom in imorse, så var designen borta. Tror att jag har råkat trycka på någonting. Så den var helt borta.. Men nu har jag fixat det igen.
 
Det går fortfarande inte att lägga in någon bild eller någonting + att texten åker ihop.. Det är jättekonstigt! Ses senare. Kram♡
 
Bilden kommer ifrån google

·M-Sep.18,2013·

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, kollat på tv och så har jag gjort klart engelskan och tyskan. Trodde det skulle vara svårt men det var ganska lätt. Men snart så ska jag byta om och åka på träning. Sista fotbollsträningen för den här säsongen.. Spelade sista matchen i söndags och jag spelade UTE! Hade inte gjort det på typ tre år och det var ju på 7:manna då också! Det gick inte jättebra men aja. Det jag köpte på Ullared kommer upp om någon dag eller nått, men nu måste jag gå, Hejdå!
 
 

·A-Sep.18,2013·

Nu har jag äntligen kommit på hur man ändrade från att bara kunna se dom 3 senaste inläggen till att nu kunna se dom 11 senaste. Har blivit tokig på detta flera gånger, men nu har jag äntligen fixat det.
 
Blogg.se är jättekonstigt nu, iallafall för mig. Det går inte att flytta på texten och inte lägga in någon bild.. Är det så för er också? Så om det här inlägget ser lite konstigt ut så är det därför..!

·A-Sep.18,2013·

Hej♡
Åt nyss lunch. Amerikanska pannkakor provade jag idag, för första gången. Det var faktiskt gott, trodde inte riktigt att jag skulle tycka om det. Men det gjorde jag. Jag provade att ha i kakao i en liten del av smeten. Men det var inte så gott. 
 
Mycket godare med vanliga, tycker jag iallafall. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har gjort klart SO-läxan, men inte så mycket mer. E-fiten igår var så fruktansvärt jobbig! Det jobbigaste passat jag har kört i hela mitt liv.
 
Jag trodde att jag skulle dö! Men jag sitter här nu, så det gick bra den här gången. Snart tror jag att Meja slutar och då kommer väl hon hem, om hon inte ska vara med någon kompis. Vilket hon typ alltid är, haha. 
 
Nu ska jag kolla lite på datorn och kolla igenom posten jag precis var ute och hämtade. Kram♡
 
Bild från weheartit

·E-Sep.18,2013·

Heej

Leeeediga idag och i morrn, som alice skrev:) Skööönt.
Idag hade jag tänkt åka till stan, flr det är lite saker jag behöver, främst ett par skor som jag kan ha på new school! Och sen ska jag sätta ihop en hylla som mamma och pappa köpt, så vi får väl se hur det går;)
Annars tänkt jag ta det lite lugnt och göra dom läxor som vi inte ska göra tillsammans i morgon:)
Annars händer inget speciellt just nu.







·A-Sep.17,2013·

Hej♡
Nu är vi lediga i 2 dagar igen, så himla skönt! Jag var iallafall i skolan idag, hade även utvecklingssamtal. Det gick bra. Vi slutade 15.15, och då gick jag hem med Emma. När jag kom hem åt jag mellis och gjorde lite läxor.
 
Så jag kan vara ``ledig´´ nu dom 2 kommande dagarna. På Torsdag ska jag va med Emma, Moa, Sofia och Maya och då ska vi göra lite läxor. Men jag gjorde några nu iallafall.
 
Igår var jag på hurtgympa på kvällen. Jag har typ inte tränat på hela sommaren, men jag tyckte ändå att det gick ganska bra. Även fast jag fick så fruktansvärt ont i magen. För jag fick håll, haha. Det gjorde så grymt ont.
 
Aja, ikväll ska jag iallafall på e-fit. Hoppas att jag överlever för det känns som att det kommer bli väldigt jobbigt! Det är jobbigt i vanliga fall och då är jag ju ändå ganska ``tränad´´ eller vad man ska säga. 
 
Då gick jag ju iallafall på gympa och tränade 3 gånger i veckan. Men nu när jag inte har gjort det på hela sommaren så vet jag inte hur det kommer att gå.. Ni märker väl om det kommer några fler inlägg här framöver, haha.
 
Nu har jag nyss ätit, eller det var typ 45 min sedan. Men nu ska jag snart byta om. Kram♡
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag 

·A-Sep.16,2013·

Här kommer ett collage med dom nya grejer jag har köpt
Ni får bättre bilder senare, dom här bilderna kommer från Google och Gina Tricot´s hemsida

Ralph Lauren parfym från Spanien //Väska från Spanien //Grå tröja från Gina Tricot //Rosa Tröja från Gina Tricot

·A-Sep.16,2013·

Ellie Goulding – Burn  //Miley Cyrus – Wrecking Ball  //Måns Zelmerlöw – Broken Parts

·E-Sep.09,2013·

Hej!   Jag vet att jag har varit dålig på att blogga, men det är så att andra saker gått före och det gör att jag alltid har en anledning till att inte skriva nått. Och nu sen i torsdags har jag varit sjuk, jag mår bättre nu men hostar en del och är hes, och ibland försvinner rösten helt:P Iaf, så har jag & familjen varit och ätit lunch på dössberget, gratis dessutom;)   Där träffade vi även massa lärare.. Det är tydligen "äta på dössberget" dom kallar att jabba på studiedagar!;) Och ikväll ska jag på dans, även fast jag hostar, men jag har inte ont i halsen längre iaf! Så ja, så är läget.   Jag kommer försöka lägga ut mer nu, men det kommer mest bli bilder och liknande. För skriver jag om vardagen hela tiden skulle det mest bli massa klagande:P Men det bara blir så för att jag är så trött och utråkad på allt det vanliga jag vill at det ska hända saker, lixom att jag kunde hitta på mer saker med kompisar och resa mer och såntdära. Men det antar jag väll att jag inte är ensam om. Haha, dom flesta skoltrötta ungdomar känner nog så! Nu tänkte jag att jag skulle måla naglarna, haha :)    

·A-Sep.16,2013·

 
Untitled #70
Untitled #70 by alicebjorklund featuring beatle boots

·A-Sep.16,2013·

Godmorgon♡
Vaknade för ungefär 1 timme sedan, har sen dess hunnit äta frukost. Jag vet inte vad vi ska göra idag, men vi kanske skulle åka och fika någonstans eller något sånt. Vi får se.
 
Lovade ju att bilderna skulle komma igår, men det gjorde dom inte.. Sorry, jag ska fixa dom bilderna idag. I promise! Nu ska jag gå och klä på mig och försöka komma på något roligt vi kan hitta på idag. Kram♡
 
Bilderna kommer från weheartit

♡M-Sep.15,2013

Bilderna är från Weheartit

♡A-Sep.15,2013

 
Untitled #67
 
Untitled #67 by alicebjorklund featuring a gold bracelet

♡A-Sep.15,2013

WANT FOR MY CAMERA
 

♡A-Sep.15,2013

Hej♡
Vid 07.30 vaknade jag och kunde inte sova något mer. Så jag tog upp datorn och kollade lite, sen gick jag upp och åt frukost. Nu har farmor och farfar precis åkt. Dom var här och fikade lite och så klippte jag farfar. 
 
Om typ 3 och en halv timme ska jag cykla iväg till gympan. Den slutar 16.15 och då ska jag cykla hem och duscha och sen ska jag väl äta och lite så. Jag känner mig så himla glad idag, för vi är ju lediga imorgon.
 
Vilket är så himla skönt, bra start på veckan! Sen är vi ju lediga Onsdag och Tordag också, man kan ju inte riktigt klaga på den här veckan. Nu ska jag knäppa kort på sakerna jag har köpt. Kram♡

♡A-Sep.14,2013

Hej♡
Idag sov jag tills jag vaknade, vilket var så himla skönt! Jag har också varit på stan idag. Hittade 2 tröjor på Gina, det var 20% där idag. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, jag ska iallafall på gympa kl 14.30.
 
Nu har jag precis ätit och ska kolla på youtube och läsa lite bloggar innan jag ska gå upp och kolla på tv. Kram♡
 
Imorgon kommer det upp bilder på dom sakerna jag köpte på Mallorca och dom 2 sakerna jag köpte idag.
 
Bildkälla: weheartit

♡A-Sep.14,2013

DEL 2
 
Vi var ute och åt en kväll
 
Ena delen av hotellet från framsidan
 
Vågsurfing
 
Baren precis vid stranden som var väldigt populär, haha
 
Utsikten från hotellrummet
 
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag 

♡A-Sep.13,2013

18 September kommer tydligen iOS 7 att släppas. Hoppas att det stämmer, för jag tycker att det verkar ascoolt! Det kommer vara tillgängligt för iPhone 4 och nyare modeller, iPad 2 och nyare modeller, iPad mini samt femte generationens iPod touch. Dessutom kommer uppdateringen att vara gratis.
 

♡A-Sep.13,2013

DEL 1
Uppe i luften
 
Utsikten från hotellrummet
 
Utsikten från hotellrummet
 
Poolen
 
Vårat hotell, bilden är tagen från stranden
 
On the beach
 
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag 

♡A-Sep.13,2013

Hej♡
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi gjorde inget speciellt, jag tycker att dagen har gått ganska fort faktiskt. Det är så himla skönt nu för vi har en låång helg att se fram emot.
 
Vi är lediga på Måndag, går som vanligt på Tisdag sen är vi lediga Onsdag och Torsdag. Så vi är ledig mer än halva veckan, så himla skönt!
 
På Måndag har vi studiedag, då är vi hellediga men på Onsdag och Torsdag kommer vi att ha hemuppgifter som vi ska göra.
 
Men det gör inget, för man är ändå hemma. Och man kan ju göra läxorna dagarna innan, så man är ledig på Onsdag och Torsdag. 
 
Idag slutade vi iallafall 14.15, och när jag kom hem åt jag mellis och sen satte jag mig vid datorn. Nu ska jag försöka få in alla bilder jag tog på Mallorca. Så dom kommer nog snart. Kram♡
 
Friday 13    ;)
Bilden kommer från weheartit

♡A-Sep.12,2013

 Wild Flower
 
Wild Flower by alicebjorklund featuring River Island

♡A-Sep.11,2013

Bilderna kommer från weheartit

♡A-Sep.11,2013

Hej♡
Som Moa redan har berättat och som jag skrev igår så har vi haft en friidrottsdag idag på skolan. Det var kul. Jag hoppade häck, gick plankgång och kastade spjut. Våran klass vann inte, men vi hade ändå kul.
 
När jag kom hem vid 14.15 åt jag mellis och nu har jag setat hela eftermiddagen och gjort massa läxor och sånt som jag skulle göra för att jag har varit ledig. 
 
Det var inte så mycket saker jag skulle göra egentligen. Men jag gjorde lite saker som jag vet att dom andra har börjat med och som jag också lika gärna kunde göra.
 
Nu har jag precis kollat på ett program jag missade när jag var borta och ska snart gå och kolla lite på tv. Sen ska jag gå och lägga mig för jag har varit så himla trött idag. Kram♡
 

♡M-Sep.11,2013

 
Hej!
Idag hade vi ju friidrottsdag och det var kul.
Vi slutade tidigt, typ kvart i 2 så då gick jag hem och duschade och städade mitt rum..
Ikväll ska jag ner och kolla på våran fotbollsträning, ska inte träna eftersom jag har ont i halsen och är fortfarande lite förkyld. Det blev ju inte bättre när jag sprang skolvarvet heller om man säger så..
Och jag får inte upp bilderna på sakerna jag köpte innan Ullared så ni får tyvärr inte se dom.
Har prövat flera gånger men det funkar inte.
Hejdå!
 
 

♡A-Sep.11,2013

Nu är den nya Iphone 5S här.
Blev helt kär i den guldiga, så grymt snygg!
 
Bild från Google

♡A-Sep.10,2013

Hej♡
Jag har ju inte bloggat på 1 vecka som ni säkert har märkt. Men det är för att jag har varit på Mallorca. Jag åkte förra Tisdagen, alltså den 3:e och kom hem för 1 timme sedan ungefär. 
 
Vi åkte dit för att morfar fyller 70 år iår och då bjöd han med hela släkten på en resa. Det har varit jättekul! Den roligaste resan jag har gjort.
 
Jag har såklart haft med mig kameran och knäppt massa bilder, men dom har jag inte hunnit fått in i datorn än. Några kanske kommer upp imorgon. Vi får se.
 
Nu måste jag snart sova, för imorgon står skola på schemat. Men vi har ingen vanlig skoldag, för vi ska ha en friidrottstävling. Så man tävlar mot dom andra klasserna på skolan.
 
Det blir säkert kul, men nu måste jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Godnatt♡
 
Bild från min instagram

♡M-Sep.08,2013

Hej!
Sorry för att jag typ aldrig bloggar men jag har inget att blogga om och det enda man gör på dagarna är att gå i skolan och sen träna på kvällen. Men sen jag bloggade sist så har jag gått i skolan, brutit fingrarna, spelat fotboll, varit med kompisar och varit på Ullared. Åkte till Ullared i fredags och åkte hem igår.
 Köpte lite grejer där som jag tänkte visa, men får se när det blir eftersom jag typ är sjuk. Ska ju även visa kläderna jag köpte innan Ullared.. Aja ni får väl ha det så bra så hörs vi, hejdå!
 
 
 
 
 
 

♡A-Sep.06,2013

 
Black And Dior
 
Black And Dior by alicebjorklund featuring satchel purses

♡E- Sep.04,2013

Hej
Tänkte bara lägga upp någonting för de va så länge sedan sist. Men har lixom inget speciellt att skriva om för nu är de ju bara skolaskolaskola och allt är rätt tungt jusst nu så har inte lust med något. Iallafall så har jag dans idag, tio över åtta, hip hop new school är de idag. Jag är så himmla trött bara. Jag mamma och Linnea var till stan idag, jag fixade id kort, sen letar jag efter en höstjacka men hittar ingen.. Aja ska vila lite nu så vi hörs.



♡A-Sep.03,2013

Bilder: weheartit

♡A-Sep.02,2013

Hej♡
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi gjorde inget speciellt. När jag kom hem åt jag mellis, sen skjutsade vi upp Meja och Lovisa till ridklubben och sedan åkte vi till affären.
 
När vi kom hem igen gjorde jag lite läxor och sen åt vi mat. Nu har jag precis kollat lite på tv och ska snart gå och duscha. Kram♡
 

♡A-Sep.02,2013

Godmorgon♡
Idag har vi ju sovmorgon, men jag vaknade kl 06.30 ändå. Haha. Men jag  var pigg då, så vid 07.00 gick jag upp och klädde på mig och åt frukost. Och nu sitter jag här för jag ska inte gå förens om 30 min.
 
Idag har vi mentorskap, svenska, engelska, matte och bild. Så vi slutar 15.15, men det är typ världens godaste mat i skolan idag, dinosauriefötter. Det heter egentligen chicken kebab, men jag har kallat det dinosauriefötter ändå sen i förskolan, haha.
 
Nu ska jag gå upp och göra mig iordning. Kram♡
 

♡A-Sep.01,2013

Hej
Nu har jag kommit hem från gympan, har även hunnit duscha. Gympan idag var rolig! Just nu sitter jag och skriver från pappas nya ipad. Det är en mini så den är jätteliten, men han har ett tangentbord till så det går ganska bra, haha.
 
Imorgon är det skola igen, men vi har sovmorgon. Så det är skönt. Vi börjar 09.15 med mentorskap. Nu ska jag gå och kolla vad det blir för mat. Som alltid annars, haha. Kram
 

♡A-Sep.01,2013

Bilderna kommer från weheartit

♡A-Sep.01,2013

Hej♡
Idag är det 1 September, Augusti gick så himla fort! Känns som att den började förra veckan. Det är även Söndag idag, så jag ska på gympa kl 14.30. Världens sämsta tid!
 
Man hinner inte med någonting, varken före eller efter. Aja, inget jag kan göra något åt. Nu ska jag gå och klä på mig, har inte gjort det än. Haha. Skriver mer senare. Kram♡