·A-Jan.31,2014·

bildkälla: http://www.ginatricot.com/se/sv/start 
 
bildkälla: http://www.hm.com/se/ 
 
bildkälla: http://www.stadium.se/ 

·A-Jan.30,2014·

Bland det bästa som finns
bildkälla: http://weheartit.com/ 

·A-Jan.30,2014·

Nu var det länge sedan igen.. Den här veckan har jag bara varit allmänt irriterad, känns det som. Jag har varit stressad över allt och inget. Blivit på dåligt humör för minsta lilla. Jag hoppas att det går över snart, det är så jobbigt att vara sur hela tiden..
 
Imorgon är det fredag igen och då har Elton bott hos oss i 1 veckan. Han är världens gulligast lilla hund! Just nu ligger han på golvet och sover. Det är oftast där man hittar honom, sovandes på golvet eller i någons knä, haha.
 
Nu ska jag läsa igenom franskan som vi skulle göra tills imorgon. Kram
 
min lilla bebis

·M-Jan.27,2014·

 
 

·M-Jan.26,2014·

 Some details from my room
 
 

·A-Jan.25,2014·

Nu har vi hämtat våran nya familjemedlem. Han är så hiiiimla söt, våran lilla ulltuss
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Familjen

·M-Jan.25,2014

·A-Jan.23,2014·

Före                                                                                                            Efter
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.23,2014·

Ganska skönt att börja såhär näst sista dagen på veckan. Idag hade vi 3 vanliga lektioner och 2 fototimmar, då vi fick ta kort och lyssna på någon kille som pratade om foto och sånt som tillhör det. Det var ganska kul.
 
Imorgon är det fredag. Fredagar är alltid lika sköna, även fast vi har varit lediga typ halva veckan, haha. Igår kom paketet från Gina Tricot som jag beställde i måndags. Jag hade beställt 2 tröjor, men den ena passade inte alls, så den har jag skickat tillbaka.
 
Nu ska jag kolla igenom alla läxor, som jag hoppas att jag har gjort, haha. Sen ska jag packa väskan tills imorgon. Kram
 
en av bilderna jag tog igår
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.23,2014·

Några av dom här skorna skulle jag inte tacka nej till just nu.
så himla snygga!
 
bildkälla: http://www.stadium.se/

·A-Jan.23,2014·

VÅRNYHETER FRÅN H&M
bildkälla: http://www.hm.com/se/

·A-Jan.22,2014·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.22,2014·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.21,2014·

Mina Favoritappar på telefonen
Weheartit // Instagram // Bloglovin // Instasize // Google Översätt // Facebook

·A-Jan.21,2014·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.20,2014

Hoppas att ni har haft en bra helg. Det har verkligen jag haft! Badrummet nere är så gott som klart, min kusin har varit här och hälsat på. Sen har det hänt en annan jätterolig grej också, men den kan jag inte berätta än. Det har varit en jättebra helg helt enkelt.
 
Badrummet började vi med i onsdags eller torsdags och igår blev det klart. Det är bara en handduksstång som vi inte har satt upp än och lite förvaringsgrejer till lådorna. Jag blev iallafall jättenöjd!
 
Har länge velat ha en kommod med lådor som man kan dra ut, och nu har jag fått det. Så jag är jätteglad! Kan visa er bilder senare, men just nu är det så himla mörkt ute, så det kommer inte bli några bra bilder..
 
Idag har vi som sagt haft utvecklingssamtalsdag, så vi har varit lediga. Jag och mamma har varit på Fricks och fikat, sen ville jag gå och kolla på Victoria Secrets, men den affären hade såklart stängt för inventering just idag..
 
Nu ska jag snart gå och börja med maten. Sen ska jag kolla lite på tv och ladda upp inför hurtgympan ikväll. Kram
 
bildkälla: http://weheartit.com/

·E-Jan.18,2014·

▲▼SATURDAY▼▲
(weheartit)

·A-Jan.17,2014·

bildkälla: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor

·A-Jan.16,2014·

Nu var det länge sedan igen, 5 dagar sedan jag skrev någonting sist. Måste försöka bli bättre på det här! Dom senaste dagarna har jag bara varit i skolan, och imorgon är det fredag. Det känns verkligen som att det var måndag igår. Är det bara jag som tycker det? Haha.
 
På måndag har vi utvecklingssamtalsdag, så vi är lediga. Eller ja, vi har hemuppgifter som vi måste göra så man kan väl inte säga att vi är lediga, men vi slipper vara i skolan och kan sova så länge vi vill.
 
Jag tänker göra mina läxor idag och imorgon så kan jag göra vad jag vill på måndag och onsdag (vi är lediga då också). På torsdag har vi skapande skola och då vet jag inte heller om vi skulle ha några riktiga lektioner.
 
Vi har inte fått reda på så mycket så jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det var någonting med foto iallafall, så det blir nog kul. Som det låter nu, blir det nog en lugn vecka nästa vecka. Skönt att ha en långhelg framför sig! Kram
 
Har ni några låttips?
 bildkälla: http://weheartit.com/

·A-Jan.11,2014·

 Äntligen kom du.. fina, vita snö
Hoppas att du är här för att stanna ett tag nu också
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G
Foto&Redigering: Jag

·A-Jan.10,2014·

Untitled #162
Untitled #162 by alicebjorklund featuring a white bookcase

·A-Jan.10,2014·

Some News In My Wardrobe
min kofta är lila, och inte svart som den på bilden

·A-Jan.09,2014·

bildkälla: http://www.hm.com/se/

·A-Jan.08,2014·

Första dagen i skolan efter lovet är nu avklarad, och den gick ganska fort. Det jobbigaste var att kliva upp 06.30. För vi slutade ju ändå kl 14.00 idag. När jag kom hem var jag dock väldigt trött. Höll på att somna i soffan, haha. 
 
Men jag gick iallafall och hämtade posten och där låg en ny H&M katalog, som jag kollade lite i. Sen fick jag för mig att jag skulle träna. Så jag laddade ner en app (NTC nike training club) på mobilen och gjorde som dom visade. Den var faktiskt ganska bra.
 
Man får själv välja varför man vill träna, hur mycket man vill träna m.m. och så gör den iordning ett träningsschema åt dig för 4 veckor framöver. Inte för att jag kommer träna alla dagar i 4 veckor, men kanske någon gång när jag känner för det, haha. Nu ska jag snart sova. Kram
 
bildkälla: https://www.google.se/

·A-Jan.06,2014·

Nu var det några dagar sedan jag skrev någonting här igen, men jag har inte hunnit sitta vid datorn så mycket.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I fredags var jag på stan en sväng för att jag skulle göra en grej där, och pappa skulle på möte. Jag köpte tre grejer varav 1 var till mig själv. På kvällen var jag på kalas hos Molly, det var jättekul! Vi åt tacos och kollade på film.
 
I lördags gjorde jag nästan ingenting. Var inte alls på så bra humör då, haha.. Ingenting gick som jag ville. Det var ingen bra dag!
 
Igårkväll var jag på kick-off med alla ledare från gympan. Vi spelade paketspelet och gjorde lite andra saker, det var jättekul! Sen kollade jag lite på hockey. Sverige förlorade ju som ni säkert redan vet (bara så att ni vet så brukar jag aldrig kolla på hockey, så jag är inte jätteinsatt i det här om man säger så, haha).
 
Idag har jag varit på gympaläger från 09.30 till 12.00, det var också jättekul. Det var ju så länge sedan man såg alla gymnaster. Men nu var vi inte så lika många som vi var förra terminen. Det var både lite skönt, men ändå väldigt tråkigt! Alla var så duktiga, så man skulle ju vilja att alla kunde stanna kvar i våran grupp. Men dom vill ju också utvecklas, såklart. Det är ju helt meningslöst att gå på någon sport om man bara får göra samma saker varenda träning och inte lära sig något nytt.. Så det här blir nog superbra. 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu har jag nyss ätit mat, eller det var nästan 2 timmar sedan nu, haha. Tiden går så himla fort! Det är ju bara imorgon kvar, sen börjar skolan igen.. Jag orkar inte, vill sova tills jag vaknar på mornarna och inte ställa något alarm. Men man ska väl tänka possitivt. Det är ju många lov nu på vårterminen + massa röda dagar och sen har vi prao i 2 veckor också. Så jag ska nog inte klaga så mycket, haha. Kram
 
Förlåt för dålig bildkvalité, men jag tyckte att det var bättre än inget

·E-Jan.04,2014·

Hej, har inte lagt upp nått alls nu den senaste tiden. Men nytt år och nya tag, och allt dedär tjafset;)
Iaf hoppas jag att alla har haft en bra jul och nyår, det har jag haft:)

Några av mina we♥it & instagram bilder












(sista bilden var från nyår)

·A-Jan.02,2014·

Outfits från http://www.ginatricot.com/se/sv/start

·A-Jan.02,2014·

Lite Nya Saker
2 Skal & 1 Bumper
från http://www.miniinthebox.com/
 
Pluttar Till Hemknappen
 
Neutrogena Pink Grapefruit:
Cream Wash & Oil Free Moisturiser

·A-Jan.02,2014·

Untitled #161
 
Untitled #161 by alicebjorklund featuring MARC BY MARC JACOBS

·A-Jan.02,2014·

Mina fina julklappar som jag fick av Emma och Moa
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 50mm F/1.8G                                 Bildkälla: https://www.google.se/

·M-Jan.01,2014·

 
Hejhej!
Nu är det ett nytt år och det är faktiskt ganska skönt. Inte för att 2013 har varit så dåligt men jag hoppas verkligen att det här året blir ännu bättre. Jag firade nyår hemma hos Emelie och Erik med familjen. Vi kollade på tv och spelade typ charader. Sen så åt vi såklart god mat. På tolvslaget stod vi ute och kollade på raketerna och drack Pommac. Vi släppte även iväg sånna där lyktor eller vad det heter. Och kvällen var jättekul!
Imorgon så ska jag till frisören och färga håret och det ska bli hur skönt som helst, även fast jag bara ska ta bort utväxten och "de gula tonerna" typ. Jag ska vara i stan klockan 9 så det blir en tidig morgon i morgon.
Men ni får ha en bra kväll och GOTT NYTT ÅR!
 
 
 

·A-Jan.01,2014·

bildkälla: http://weheartit.com/

·A-Jan.01,2014·

Nu är det redan 2014 och jag hoppas att ni hade en jättebra nyårsafton igår. Det hade jag, men kvällen gick jättefort! Lovisas kompis familj var här och åt middag och sen skålade vi in det nya året och kollade på lite raketer. Det var jättekul!
 
Dom senaste dagarna har jag varit hemma och hjälpt pappa lite med vardagsrummet, som blev klart igår. Det är så himla skönt att sitta i en soffa nu, när man har varit tvungen att sitta på en stol eller på golvet när man ska kolla på tv. 
 
Jag har varit med mamma några vändor till Ikea också och köpte lite nya saker. Så nu är det iallafall så gott som klart. Några hyllor som ska upp, men annars så. Kram
 
bildkälla: http://instagram.com/alicebjorklund

·A-Jan.01,2014·

Mina julklappar 2013
Uppdaterad
Bodybutter&Shower Gel // Nikkor 50mm F/1.8G // Torrshampoo // Neutrogena Daily Scrub // Ljusstake // Kameraväska // Set med Shower gel, Bath soap, Body lotion // Presentkort på H&M, Gina Tricot, Stadium // Vår kok bok