★A-Juni.30,2013

Hej
Idag är det sista Juni.. Tiden går så himla fort, vi har redan haft sommarlov i 2 veckor och jag har inte gjort någonting.. Bara varit hemma och haft tråkigt.
 
Idag har jag iallafall varit på picknick med familjen, alla förutom pappa för han bytte vi ut mot morfar, haha. Det var jättemysigt. Vi satt nedanför ridklubben med världens utsikt över Rogsjön. Det var så fint! Jag tog lite kort, så ni kan få se. 
 
På eftermiddagen var vi ner till Lissjärn en sväng också och tog ett dopp. Det var lite kallt i början när man skulle i, men sen var det jätteskönt!
 
Här kommer bilderna från dagens picknick. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag, Meja eller Lovisa

★M-Juni.30,2013

Hejhej!
Inte bloggat på flera dagar, men nu är det sommar och man vill verkligen inte sitta inne och blogga när det väl är sol ute.. Men jag har inte gjort så speciellt mycke. Men jag kan berätta om gårdagen i alla fall. På förmiddagen var jag på stan, köpte typ bara benskydd.. På eftermiddagen så var jag och badade med Mickis och Emma, det var kul men ganska kallt. När vi badade så började det åska lite så vi bytte om och då började det regna och blixtra också.. Det var asläskigt, så vi cyklade hem.. Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Har så sjukt tråkigt! Aja vi hörs sen nån gång!

★A-Juni.28,2013

Hej♡
Nu ligger jag ute i uterummet och myser. Det är jätteskönt!

Idag tänkte jag och mamma att vi skulle cykla en sväng och ta med oss lite fika och så, men.

Så blev det ju inte, för det började naturligtvis att regna. Så det var bara att komma på en ny idé.

Så vi började baka, chokladmuffins med chokladbitar och rostade nötter i. Sen åt vi lunch, och precis när vi hade ätit klart kom Lovisa hem.

Hon har sovit hos en kompis inatt för dom skulle på någon ridtävling idag. Vi provsmakade muffinsarna när hon kom hem, dom blev goda!

Sen åkte vi till Godis Britta och köpte godis, och sen hem igen. Då klippte jag gräsmattan och sen åt vi, grillat och jättegoda potatisar som jag gjorde.

Man bara delade färsk potatis på mitten (dom ska inte vara jättesmå, men inte jättestora heller, lagoma). Sen skivar man vitlök och ringlar över olja, och lite salt. Sen är det bara att sätta in dom i ugnen, 200 grader varmluft (du kan behöva sänka till ungefär 175 grader efter ett tag).

Dom blir nästan som friterade, supergoda! Nu på kvällen har jag inte gjort något speciellt, kollat lite på sommarkrysset och ätit godis. Kram♡

Pinterest

Källa: weheartit

★A-Juni.28,2013

Hej
Om ni gillar att kolla på videos på youtube, måste ni bara kolla på macbarbie07´s videos! Hon är alltid jätteglad, och gör jätteroliga videos. Ett tips! Klicka på bilden för att komma till hennes kanal. Kram
 
 

★A-Juni.27,2013

Hejsan
Idag gick jag upp 08.00 för att åka med mamma in till morfar. För vi skulle åka till Aqua Nova och bada. Det var jättekul.
 
Vi badade i 1 och en halv timme ungefär, sen åkte vi hem till morfar och åt mat. Pappa kom och hämtade oss vid 16.00, då fikade vi och sen åkte vi till banken för pappa skulle skriva på något papper. 
 
Nu har jag nyss ätit, hoppat lite studsmatta och så. Jag tycker inte att det och lika kul att hoppa studsmatta längre, vet inte varför, men men. 
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, har inget planerat. Kram
 

★E-Juni.26,2013

Hej, hade ju tänkt lägga upp massa bildrr jag tagit med min kamera, meen dator vill inte samarbeta.. ska försöka fixa det, om det går kommeer bilderna upp i morrn :/
 

★M-Juni.26,2013

Hejhej!
Idag var jag med Linn en stund, men hon fick jätteont i huvudet och åkte hem. Nu på kvällen har jag haft träning, det var sista innan uppehållet. Sen har jag fått reda på att jag gick vidare från zonlagsuttagningen! Så jag ska på läger i Malung i Augusti, det kommer bli riktigt kul! Men nu har jag inte så mycket mer och säga, vi hörs imorgon!
 
 

★E-Juni.26,2013

Hej!

Jättejätte längesedan jag la upp ett inlägg nu.. Förlåt för de. Men nu kommer jag skriva oftare!
Och i morgon kommer jag lägga ut massa bilder, på sakerna som jag fick i present. Jätte tacksam för allt fint jag fick. Sen har jag ju åxå fått en kamera!! Så jag lägger upp lite bilder som jag tagit med den och lite bilder från midsommar och så!
Hoppas ni har ett bra sommarlov, men vad tog vädret vägen?.. Jag vill ju ha en varm och solig sommar nu!
Aa nu ska jag fortsätta kolla på dator så hörs vi i morrn!!
 

★A-Juni.26,2013

Fashion 
 

★A-Juni.26,2013

★M-Juni.26,2013

Det jag köpte i Turkiet..
 
Shorts, ca 40:-/st
Tröja, ca 150:-
Converse, ca 200:-/st
Armband, 15:- för allihopa
 
 
 
 

★A-Juni.26,2013

Hej
Idag regnar det igen, tänk att det inte kan gå 1 enda dag utan att det ska komma lite regn. Igår regnade det ju inte, men det måste vara första gången på länge.
 
Jaja, då får man väl hitta på något att göra inomhus istället då. T.ex. ja, vadå? Jag har ingenting att göra, har inga ideér.. Det enda jag kommer på är att sitta vid datorn.
 
Imorse var jag, Meja och Lovisa hemma själva för mamma och pappa jobbade. Så Lovisa kom och väckte mig vid 09.00, men det var väl lika bra så jag kom upp någon gång. Vi åt frukost och sen tyckte hon att vi skulle måla, så vi satte oss och målade en stund. 
 
Ända tills hennes kompis ringde, problemet var bara att mamma sa igår att hon inte fick leka med någon idag. Men hon sa till sin kompis att hon fick leka, jag sa ju då att hon inte fick det, och då fick hon såklart världens utbrott på mig.
 
I samma veva vaknade Meja, som tur var, haha. Herregud. Hon måste vara världen jobbigaste människa, iallafall ibland.. 
 
Nu ska jag snart äta. Kram
 

★A-Juni.26,2013

Tänkte tipsa om en jättebra låt!
 

★M-Juni.26,2013

Turkiet 2013
 

★M-Juni.25,2013

Hejhej!
Kom hem från Turkiet igår och jag saknar det redan! Gå till poolen och bara chilla, alltså gud va skönt! Aja jag har inte gjort så mycket idag, typ hjälpt till hemma och kollat på lite film nu på kvällen, sen har jag laddat in bilderna från Turkiet och jag har försökt redigera lite men det går inte så bra om man säger så, jag fortsätter med det imorgon så får ni bilderna då istället.. Men vi hörs senare!
 
Källa: Weheartit

★A-Juni.25,2013

Hej
Vaknade vid 09.00 idag, gick upp och åt frukost. Vid 10.00 kom mamma och frågade om jag ville vara med ner till Lisstjärn och bada, för hon hade varit ute och sprungit. 
 
Så vi gick dit. Det var inte alls kallt. Jag doppade mig 4 gånger och tvålade in mig. Så himla skönt! Det har varit fint hela dagen idag, lite moln ibland men mestadels soligt. Så det har ändå varit varmt hela dagen. Nu känns det som riktig sommar. Äntiligen!
 
På eftermiddagen cyklade jag och mamma till konsum. När vi kom hem började jag fixa med den nya designen här på bloggen. Tycker ni om den?
 
Om ni vill så kanske jag kan fixa en header åt er, om det är någon som skulle vilja det så är det bara att kommentera eller något.
 
Nu ska jag kolla lite på datorn och så. Kram
 

★A-Juni.24,2013

Hej
Måste bara tipsa om en sak. Kellogg´s special K bliss. Dom är supergoda! Tror att dom finns på alla mataffärer och kostar runt 6-7kr. Dom är ganska söta, men jag tycker att dom är jättegoda! Finns i flera olika smaker. Testa!
 

★A-Juni.24,2013

Hej
Idag har jag varit på stan med mamma, Meja och Lovisa en sväng på förmiddagen. Jag hittade faktiskt lite saker på rean. Kram
Bild 1: Rosa Tröja från Gina Tricot /Vit Klänning från Gina Tricot /Turkos T-Shirt från Gina Tricot /Grönt Linne från H&M /Vit Tröja från Gina Tricot
 
Bild 2: Randig Klänning från H&M /Svart Klänning från Gina Tricot /Torrshampoo från H&M

★M-22.juni,2013

Hejhej!
Imorgon är det sista dagen, vilket kommer bli ganska skönt, men vill ändå vara kvar eftersom dom senaste dagarna inte varit så bra.. Det har ju varit jättevarmt och jag har varit i solen väldigt mycket, så det började klia asmycket så vi gick till doktorn på hotellet och jag fick en spruta, och han sa att det skulle gå över snart! Men ska ta vara på dagen imorgon eftersom det är den sista.. Hejdå!

★M-Juni.22,2013

Källa: Weheartit

★A-Juni.21,2013

Hej
Och så kom det omtalade midsommarregnet tillslut. Dagen har varit jättefin, det har inte regnat någonting under dagen, men det kom ju såklart en skur nu på kvällskvisten.
 
Vid 12.00 åkte vi till morfar och åt lunch med min kusin och hennes familj. Det var jättemysigt!
 
Sen åkte vi till gammelgården, och kollade på majstångsresningen. Det är väl inte så jättekul, men man träffar ju lite släkt och så, det är det som är det roliga där.
 
Dom sjunger, spelar och reser majstången varje år, så det är inget speciellt, haha. Men det tillhör ju liksom midsommaren. 
 
När dom hade rest majstången och så, åkte vi hem och åt middag hemma hos oss. Och nu har dom precis åkt, och jag har lagt mig i sängen igen. Imorgon ska jag upp ganska tidigt, kan berätta varför lite senare. Glad Midsommar

★A-Juni.20,2013

Hej
Eftermiddagen har jag spenderat uppe på ridklubben. Morfar ringde vid 14.30 och frågade om jag ville vara med och kolla på Meja och Lovisas uppvisning, dom har ju varit på ridläger den här veckan. Så jag gick och mötte han, så åkte vi upp dit.
 
Dom var hur söta som helst! Våra hästar har också varit där den här veckan, och dom var så söta när dom sprang runt där med massa barn på ryggen, haha.
 
När uppvisningen var klar, skulle vi ta hem våra hästar. Så jag och Meja körde Smokey, och Lovisa och hennes kompis gick med dom andra två.
 
Jag var hemma runt 18.30. Då åt jag mat, sen följde jag med pappa och hämtade sadlarna uppe på ridklubben. Efter det åkte vi och hämtade några björkar som mamma skulle ha tills imorgon. 
 
Och nu har jag fixat lite här hemma, för imorgon kväll ska vi äta middag här. När vi har varit på majstångsresning, eller vad det nu heter. 
 
Nu ska jag sova. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juni.20,2013

Hej
Idag tog jag sovmorgon, haha. Jag vaknade vid 10.00. Så länge har jag inte sovit på länge.
 
Har inte gjort så mycket idag, inte på hela veckan typ. Men jag har varit hemma själv hela veckan förutom Tisdagen för då var mamma ledig. Och det är mycket roligare om man har någon att prata med och så. 
 
Men imorgon kan jag prata hela dagen om jag vill, haha. Då är det ju midsommarafton.
 
Jag tycker midsommaren är så mysigt. Man får vara med släkten och det är sommar. Det brukar ju regna, men men, det är mysigt ändå. Alla är så glada.
 
Idag gjorde jag sallad till lunch, tog det vi hade i kylskåpet typ. Det var gott. Nu måste jag nog gå och vika tvätt, så mamma blir glad när hon kommer hem. Kram
 
. -
Källa: weheartit

★M-juni.20,2013

Hejhej!
Har det skönt i Turkiet, men jag har har bränt mig, och det är inte så där jätteskönt direkt.. Det är sjukt varmt också, typ 40-50 grader! Hotellet är jättebra, vattenland och nära till stranden! Kan inte bli bättre.. Aja ni får lite bilder härifrån. Hejdå! 

★A-Juni.19,2013

Hej igen
Så här såg jag ut på skolavslutningen, dålig bild. Men jag hoppas att ni ser ändå.
Klänning från H&M /Kofta från H&M (gammal)

★A-Juni.19,2013

Hej
Här är några detaljer från mitt rum.
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juni.19,2013

Hejsan
Igår när jag var och handlade med mamma gjorde jag som typ alla youtubers. Jag köpte ett Nivea Lip Butter. Jag har inte hunnit testa det så mycket, men det verkar bra än så länge iallafall. 
 
Nu på eftermiddagen var jag ju på möte vid gympan. Vi pratade lite om lägret, men jag vet inte riktigt var vi kom fram till, haha. 
 
Det var slut vid 18.00 ungefär, och då kom den några barn som ville vara med på midsommar uppe på berget, och göra lite konster. 
 
Så jag hjälpte till, och passade dom. Kl 19.00 var det slut och då gick jag hem med Alma, Sofia och Emma. Det var bara vi som var med på mötet. Så vi var 7 stycken för det var 3 chefer med också, eller vad man nu ska kalla dom, haha. 
 
När jag kom hem åt jag mat, och nu sitter jag här igen. Ska snart gå och duscha och sen ska jag nog gå och lägga mig. Jag har gått och lagt mig jättetidigt som senaste veckorna, vet inte varför. Men jag har varit jättetrött, har lagt mig vid 20.30 typ varje dag, haha. 
 
Men nu när jag kan sova längre på morgnarna, försöker jag hålla mig vaken lite längre. Aja, vi hör imorgon. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag
 
Jag har i smaken/lukten Vanilla & Macadamia och den luktar så hiiiimla gott! Jag skulle kunna sitta och sniffa på den där en hel vecka, haha. Den luktar typ choklad, mmmh.

★A-Juni.19,2013

God förmiddag
Vaknade vid 09.00 idag, har ätit lite frukost och så nu. Så snart ska jag gå och klä på mig. Vet fortfarande inte vad jag ska göra idag. Kanske bara vara hemma.
 
Imorgon kommer min kusin hit från Sundsvall. Eller ja, dom ska bo hos morfar den här gången. Men vi ska fira midsommar tillsammans och så iallafall. 
 
För på midsommardagen ska vi till farmor och farfars sommarstuga för dom ska typ ha fest där då. Eller, dom ska ha massa aktiviteter, typ tävlingar och så. Det ska bli kul. 
 
Nej, nu måste jag gå och klä på mig. Jag kan ju inte ligga i sängen och dega hela dagen.. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★M-Juni.19,2013

New in!

★A-Juni.18,2013

Hej♡
Idag gick jag upp vid 08.00 för att vara med mamma till stan och handla. Så vi handlade mat och sedan åkte vi till Rusta en snabbis.
 
För jag skulle upp till ridklubben och hjälpa farmor, till kl 14.00. Då de första gästerna kom, sen var det ett annat gäng som skulle ha fika kl 17.00 och dom skulle också ha mat kl 19.00
 
Så jag har varit där nästan hela dagen. Pappa kom och hämtade mig kl 21.00, och nu ligger jag här i sängen och har precis kollat på några videos på youtube.
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kl 17.00 ska jag i alla fall till gympasalen. Jag vet inte riktigt var jag ska göra där men man skulle komma dit då om man ville vara med som ledare på lägret i Augusti. Så vi får väl se.
 
Skriver mer imorgon. Kram♡
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juni.17,2013

Hej♡
Idag gjorde jag bananplättar till lunch, det var faktiskt jättegott och hur enkelt som helst att göra också, tog max 10 minuter.
 
Ingredienser:
1 Banan
1 Ägg
 
Gör så här:
Mosa bananen och rör ner ägget. Stek dom i lite smör. Klart!
 
Tips!
Strö över lite florsocker när dom är klara och ät gärna med lite kvarg och hallon.

★A-Juni.17,2013

Hej
Igår var jag på stan en sväng med mamma och pappa. Jag köpte 3 saker på rean. Kram

Träningslinne från Stadium /Huvtröja från Stadium /Skor från Stadium

★M-Juni.16,2013

Hejhej!
Första helgen på sommarlovet har varit kul! På fredagen så var det ju skolavslutning och efter den så kom min moster och kusin och åt mat och så eftersom min bror slutade 9an, på kvällen gjorde jag inte så mycket, typ kollade på film.. Igår så hade jag match och ja vi förlorade men vi spelade mot dom som låg först i serien och vi kämpade ändå på som ett lag och hade kul! Idag så har jag varit och kollat på match och sen har jag packat det sista inför imorgon då vi åker till Turkiet! Äntligen!
Jag kommer ju inte heller kunna blogga då men jag ska göra något inställt så det inte bara blir Alice och Emma som bloggar.. Men ni kommer förmodligen få massa bilder när jag kommer hem. Hejdå!
 
 

★M-juni.16,2013

★A-Juni.14,2013

Mina senaste instagrambilder @alicebjorklund
 

★A-Juni.14,2013

Hej
Idag är det 14 Juni, vilket betyder att vi har fått SOMMARLOOV! Så himla skönt att ha 9 lediga veckor framför sig. Har inte planerat något speciellt än, men någonstans ska jag väl iallafall. 
 
Idag började vi egentligen 9.10, men jag och Moa tänkte att vi skulle kolla på låg- och mellanstadiet innan. Så vi gick till kyrkan och satte oss längst bak för att vi skulle kunna gå utan att någon märkte oss, så att vi skulle hinna till skolan.
 
Där satt vi i bänkarna i 20 min och väntade på att dom skulle komma, men det var så himla tråkigt. Så vi bestämde oss för att gå därifrån. När vi gick ut mötte vi dom där utanför. Så vi hann iallafall se dom lite, haha. Vi satt alltså i kyrkan helt i onödan.
 
Nu ska jag kolla lite på datorn innan jag somnar, är så himla trött! Kram
 
Summer
Källa: weheartit

★M-juni.13,2013

★E- Juni,13.2013

Hej★

Just nu har jag lite blandade känslor om skolavslutningen. Sjuan har gått otroligt fort! Jag fattar inte. Jag har själv inte hunnit med känns det som. Det kanske inte är så stort att gå ut sjuan, men de känns ändå som om de är det. För att de här året hare varit tufft men samtidigt såå bra. Jag kan inte förklara riktigt. Jagvet inte om jag längtar tills i morgon eller inte. Jag har räknat ner till skolavslutningen i typ 120 dagar och längtat så mycket! Men nu känns det verkligen inte som om man slutar IMORGON.. Och ändå är det så många roliga saker som ska hända i sommar! Men det kommer säkert gå över, och imorgon kommer de nog kännas som om det är på riktigt. Och de ska bli så himmla skönt med SOMMARLOV★

Sen blir jag ju 14 år i morgon, det har jag så gott som glömt bort faktiskt, jag tänker bara på skolavslutningen och sommarlovet nu:P

Aja, hadet så bra nu och så tänkte jag lägga upp några random bilder som jag tagit under året♡




































★A-Juni.13,2013

Hej
Idag slutade vi ju efter lunch, alltså typ kl 12.00. Så dagen idag har inte varit speciellt jobbig. Vi städade våra skåp och klassrummet. Sen gick vi bort till fotbollsplanen och kollade på 9:orna som spelade fotbollsmatch mot lärarna, 9:orna vann. 
 
Sen gick vi tillbaka till skolan och åt lunch, kycklingfilé, klyftpotatis och någon sås. Det var gott, efter maten fick vi glass. 
 
Sen fick vi gå hem. Jag kom hem för 1 timme sedan ungefär, och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Idag ska jag nog inte iväg på något heller. 
 
Imorgon börjar vi 09.10, då ska vi till kyrkan och kolla på 9:orna. Efter det får vi veta våra betyg, sen är det SOMMARLOOOOV! 
 
Det här året har gått så himla fort. Så det känns faktiskt ganska konstigt att vi får sommarlov imorgon. Aja, nu ska jag kolla om det har hänt något kul. Kram

★M-Juni.12,2013

Hejhej!
Jag har inte bloggat på länge nu men jag gör det så fort jag hinner.. Ikväll har vi match mot smågrabbarna och jag hoppas verkligen vi vinner för det kommer bli hur pinsamt som helst annars! Men matchen gör också att jag inte kommer kunna gå på cabarén, vilket suger! Den är ju bara en gång om året.. Men imorgon är sista dagen i 7an! Det är så grymt skönt! Och sen är det bara halvdag också! Men vi hörs väl kanske imorgon, hejdå!
Bilder från i våras..

★A-Juni.12,2013

Hejsan
Idag var det ju brännbollstunering i skolan. Det var inte jättekul, men nu är det iallafall gjort. Resten av veckan är hur skön som helst! Jag längtar faktiskt till skolan, haha. 
 
Ikväll ska jag iväg och kolla på 9:ornas kabaré. Så jag kommer inte hinna skriva något mer idag. Men jag gör det imorgon, för då slutar vi efter lunch. 
 
Hoppas att cabarén är bra. Men det är den säkert, dom brukar vara roliga. Kan skriva mer om den imorgon, när jag kommer hem. 
 
Nu ska jag göra mig iordning. Kram
 
 Källa: weheartit

★A-Juni.11,2013

Hej
Sorry att jag inte har bloggat på länge, men jag har haft massa annat att göra.. 
 
Igår var jag på kalas hos Maya. Vi fikade, hoppade studsmatta och så, det var kul. Jag kom hem kl 22.00 ungefär, och då gick jag och la mig. 
 
Idag hade vi klassensdag och då var vi hemma hos Ulla (våran mentor) och spelade brännboll och så.
 
Bussen gick 09.45, så vi fick sovmorgon. Man borde börja då alla dagar ju, haha. Det var hur skönt som helst att inte behöva stressa på morgonen.
 
Imorgon är det brännbollstunering, vilket jag inte ser fram emot.. Jag gillar verkligen inte brännboll, för jag suger på att skjuta och det är bara allmänt tråkigt. 
 
Men det kanske blir kul, det med. Vi får väl se. På Fredag får vi ju sommarlov, så man får väl tänka på det eller något annat roligt. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag & Meja

★A-Juni.11,2013

Källa: weheartit

★A-Juni.09,2013

Här kommer några bilder från igår
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Olika

★E-Jun.09,2013

Heej
 
Igår som Alice skrev hade jag " Pizzakväll med picknick " , med bästastaste<3
De va jätte kul å trevligt, och jag ä hur nöjd som helst med kvällen!!
Vi har jämt så himmla kul när vi hittar på sånt här.
Å jag längtar såå häääääär mycket till sommarlovet!!!
Det är så mycket roliga saker som ska hända:)))
Ja de va de jag hade å säga såån Hade Bra!:)
 
 
musiktips: - We can't stop
                 - Slow down

★A-Juni.09,2013

Hej
Igår var jag ju på kalas hos Emma på kvällen, det var jättekul! Men hon kan få berätta om det själv. Jag gick hem typ kl 23.15, och då började det regna.
 
Det regnar idag också, vilket är tråkigt. Men nu var det faktiskt ganska länge sedan, haha. Så man förstod ju typ att det skulle komma snart.. Hoppas det blir bättre väder nu till veckan iallafall.
 
Jag längar så himla mycket tills på Fredag! För då får vi ju sommarlov. Vi har planerat att vi ska göra massa roliga saker i sommar, jag och mina kompisar. 
 
Nu har jag precis laddat över massa bilder från kameran, som vi tog igår. Närmare bestämt 300 st, som jag ska redigera nu.
 
Så dom kommer väl upp lite senare. Kram

★A-Juni.08,2013

Hej♡
Igår var jag hemma hela dagen med Meja, vi låg på studsmattan och solade med massa kuddar och madrasser, knäppte kort m.m.
 
Kl 15.00 åkte vi och hämtade Lovisa på fritids, vi tänkte cykla för att det går fortare + att Lovisa bara gnäller annars. Men det tänkte vi inte på på morgonen, så hennes cykel var hemma och vi kunde inte ta våra egna cyklar + hennes cykel.
 
Så det slutade med att jag tog mammas cykel med en sån där grej mindre barn kan sitta i där bak, och så fick Lovisa sitta där, haha. Det var väldigt vingligt, men alla var hela när vi kom hem, som tur var.
 
På kvällen var vi på kalas hos farmor för hon fyllde år, det var kul. Sen gick vi hem.
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska iallafall till Emma på kalas ikväll. Kram
 
När vi gick hem från farmor och farfar igår↓

★A-Juni.06,2013

Hej♡
Igår kväll var jag och kollade på 9:ornas bal, alla var verkligen hur fina som helst! Längtar så himla mycket tills det är våran tur! Tog inga kort alls, men jag såg att Moa hade gjort det som tur var. Jag hade fullt upp med att kolla på alla fina klänningar, haha.
 
Idag har det varit jättevarmt ute. Så himla skönt, äntligen. På förmiddagen åkte vi upp till farmor och farfar, för pappa skulle hjälpa farfar med någonting. Så fick vi fika där också.
 
Sen åkte vi hem och kl 13.00 kom morfar och då åt vi, grillat. Det var så himla gott! Nu på eftermiddagen åkte jag och Mamma till Lager och bytte mitt linne som jag köpte där förra veckan, för det hade gått sönder. Men vi fick byta
som tur var. 
 
När vi kom hem la vi oss på gräsmattan och solade, men sen försvann solen och då vart det kallt, så jag gick in. Haha. Men nu verkar den ha kommit tillbaka, så jag kanske ska gå ut igen.
 
Jag knäppte lite bilder när jag, Emma och Mickis gick hem från balen igår. Men naturligt vis får jag inte in dom i datorn nu. Så dom kanske kommer lite senare. Kram♡

★M-Juni.06,2013

 
Balen 2013
Här är lite bilder från balen, alla bilderna blev inte med eftersom några var suddiga.. Men alla var såå fina! Hoppas ni hade en rolig kväll!
 
 

★EMA-Juni.05,2013

Hejhej!
Nu sitter vi i skolan och kollar på film. Och det är näst sista lektionen, eller ja det är typ inga riktiga lektioner, eftersom alla betyg är satta. Men ikväll är det bal för 9:orna och vi ska dit och kolla. Vi hörs senare!

★E-Juni.04,2013

Hejhej
Jag har gjort några collage  saker jag ör intresserad av asså "önskar" mig, eftersom födelsedagen närmat sig;)
tio dagar kvaar och åxå tio dagar t skolavs åxå :D
 

 
 



★A-Juni.04,2013

Hej igen
I helgen var jag ute och knäppte lite kort på äppelblommorna. Så här kommer en hel hög med bilder. Kram
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juni.04,2013

Hejsan♡
Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi gjorde inget speciellt. Men på bollsporten hade vi racketsport, äntligeeeen! Det har jag väntat på ända sen vi började med den där himla bollsporten. 
 
Jag, Emma, Moa och Sara spelade iallafall badminton, det var kul. 
 
Ikväll ska jag iväg och träna, cirkelträning står på schemat, haha. Vad töntigt det lät. Aja, det är faktiskt kul, för det är inte lika jobbigt som e-fit. Vilket är bra, för förra gången trodde jag att jag skulle dö.
 
På sommaren är det träning uppe vid Dössberget och då är det olika saker varje gång, t.ex förra gången var det e-fit den här gången är det cirkelträning och nästa vecka är det hurtgympa. Det är gratis också. Så kom och prova vetja. 
 
Sen är det typ träning för dom äldre också, som inte vill hoppa och skutta så mycket, haha. Det är ju bra, så dom också kan röra på sig om dom vill. 
 
Nu ska jag kolla lite på youtube och så. Kram♡

★A-Juni.03,2013

Hej igen♡
Jag sa ju för ett tag sedan att jag skulle visa vad jag fick när jag fyllde år. Men jag har varit lite seg, så det har inte kommit upp några bilder.
 
Men idag när jag ändå skulle knäppa kort på det andra, så sprang jag och samlade ihop mina presenter också. Så här kommer äntligen bilder på dom.
Kompisar: Godis / I love raspberry & blackberry body butter + scrub /Hårinpackning /Skylt /Linne /Presentkort / Pengar /Bakgrejer /Budskapssten
 
Släkten: I love mango & papaya body lotion + scrub /Pyjamas /Träningskläder /Busskort /Presentkort /Cupcake burk / Påslakarn /Pläd /Pengar /Nya däck till min cykel

★A-Juni.03,2013

Hej♡
Här kommer bilder på lite nya saker jag har köpt den senaste tiden↓
Blus från Lager 157 /Topp från Gina Tricot /Linne från Lager 157 /Byxor från H&M /Shorts från H&M /Shorts från Lager 157 /Bandeau bh från Lindex

★A-Juni.02,2013

Hejsan
Jag åkte in till stan idag istället för mamma skulle ändå jobba. Så då kunde jag åka med henne, Meja fick också följa med. Annars skulle det bli så tråkigt. 
 
Jag lämnade tillbaka skorna som jag köpte igår. Sen hittade jag ett par andra på H&M, men när jag kom hem var dom också för små. Så mamma får nog lämna tillbaka dom när hon jobbar någon dag, haha.
 
Men nu har jag faktiskt hittat ett par, eller faktiskt tre par som jag skulle vilja ha, på mammas affär. Men jag har nog bestämt mig för ett par nu, men såklart fanns inte dom här, så dom skulle få lov ta hem dom från Hedemora.
 
Herregud vad krånglig jag är, haha. Jag hittade lite andra saker på stan också. Så jag ska försöka knäppa kort på dom imorgon efter skolan. Så ni kan få se. Nu ska jag sova, så jag kommer upp till skolan imorgon. Kram★
 
Large
weit

★M-juni.02,2013

★M-juni.02,2013

Hejhej!
Dom två senaste dagarna har varit toppen, haha.. Men Emma har ju berättat om discot och det var ju grymt kul! Och igår var jag ju på stan med kompisar. Jag hittade skolavslutningskläder, äntligen!! Men jag behöver skor så jag ska åka in på torsdag eller fredag, då ska jag även köpa en bikini eftersom jag ska till Turkiet om 15 dagar! Hejdå!

★A-Juni.01,2013

Hej
Idag har jag varit på stan med några kompisar, det var jättekul!
 
Jag köpte en bandeau bh och ett par skor, men dom ska jag nog lämna tillbaka för dom var lite dyra + att jag tror att dom är för små..
 
Men jag har hittat ett par andra som är somrigare och billigare. Så jag ska nog köpte dom istället. 
 
Jag hittade massa fina saker, men det var så mycket folk. Så jag ska nog åka dit någon annan dag istället.
Vi är ju lediga Tordag och Fredag den här veckan som kommer, så jag kanske åker in då igen, haha.
 
Bilder på det jag köpte kommer senare.Kram

★A-Juni.01,2013

Hej★
Idag är det 1 Juni, vilket för mig betyder att det är SOMMAAR! Som jag har längtat.
 
Maj har gått så himla fort! Det känns som att det har gått typ 2 veckor på Maj bara.
 
Men nu är det Juni och bara 13 dagar kvar till sommarlov, som Emma sa. Längtar så himla mycket! Kram★
 

★E-Juni.01,2013

Hej

Crazzy de ä första juni idag!!:D
13 dagar kvar till skolavslutningen :)

Igår hade vi disco ju, de kom inte så fasligt med folk men kul hade vi iaf! Gryymt kul:)
Haha i slutet var det typ inga kvar men vi i klassen och nåra fler fler fortsatte dansa!!

Menmen efter regn kommer sol brukar man ju säga, men för mig blev det efter solen kom regnet... Jag skulle varit med till falukalaset med kompisar men imorse mådde jag illa å var yr. Så jag blev inte med..

Men även om jag inte mår så bra så kan jag inte låta bli att vara "glad" eftersom det är så himla när till sommarlovet och det kommer bli bäst, bara bäst:))