·A-Nov.30,2013

Untitled #133
 
Blus - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Nagellack - Essie // Armband - Thomas Sabo

·A-Nov.30,2013

Bilder från weheartit

·A-Nov.29,2013·

Untitled #134

·A-Nov.29,2013·

Idag är det fredag. Så börjar jag alltid mina inlägg på fredagar har jag märkt, haha. Men det kan ju vara för att jag har så bra fantasi. Vi skulle egentligen ha haft franskaprov idag, men våran lärare glömde bort tiden.
 
Så vi hann inte, vilket var ganska tur eftersom att jag inte har tränat så mycket. Jag läste bara igenom det en gång igårkväll innan jag skulle sova. Men nu har jag ju mer tid, som tur är. Kram
 
FRIDAY
Bild från weheartit

·A-Nov.28,2013·

Untitled #132

·A-Nov.28,2013·

Idag sov jag till 09.00, vilket var såå skönt! Det känns som att det är lördag idag, haha. Man blir helt dagvild när man får vara ledig såhär mitt i veckan. Men det gör inget, det är såå värt det!
 
Meja är med en kompis och Lovisa är hos farmor, så jag vet inte vad jag ska göra.. Har redan städat hela huset. Eller städa var väl att ta i. Men jag har plockat massa grejer och fixat till lite. Eller hur man nu ska förklara, haha. Kram
 
Bilder från weheartit
Nedräkningen har börjat, 26 dagar kvar till julafton

·M-Nov.27,2013·

·A-Nov.27,2013·

For men
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Till Mamma/Syster

·A-Nov.27,2013·

JAAA! Imorgon är vi lediga. Det ska bli så himla skönt! Det är ju skönt nu också, när man har hela dagen framför sig, haha. Jag har inte planerat något som jag ska göra imorgon.. Kanske bara ska vara hemma och njuta, haha.
 
Idag hade vi iallafall läxförhör på engelskan. Jag tror att det gick ganska bra iallafall. Hoppas det. Jag tycker inte att den här veckan i skolan har varit så himla jobbig faktiskt (inte än så länge iallafall). Det känns bra
 
På matten räknade vi ut att det på måndag var 2 vanliga veckor kvar i skolan + en elevensvalsvecka. Då ska jag och Moa praoa på ålderdomshemmet, det ska bli väldigt kul faktiskt, haha. Kram
 
Vart har snön tagit vägen?

·A-Nov.27,2013·

Untitled #128
 
Tröja - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Armband - Thomas Sabo // Nagellack - Essie // Makeup - Anna Sui

·A-Nov.26,2013·

Idag är det tisdag, men jag tycker att det känns som allt annat än tisdag, haha. Jag vet inte varför, men det har varit så hela dagen. På svenskan idag skulle vi lyssna på något band och sedan skulle vi typ prata om vad som hände.
 
Men när vi lyssnade på det, började det tjuta jättemycket. Men jag fattade inte vad som hände först. Jag trodde att det var någonting på bandet, haha. Men det var tydligen någon som hade tryckt igång brandlarmet, vilket inte var sådär jättekul precis.
 
För vi fick lov att gå ut, utan jacka och det var så himla kallt! Kändes som att det var typ 20 minus eller något.. Efter typ 20-30 minuter fick vi iallafall gå in igen och då var vi helt stelfrusna.. Det var så himla kallt!
 
Nu sitter jag och träna på engelskaläxan som vi har tills imorgon. Vi brukar ju ha engelskaläxa tills på torsdagar, men då har vi ju studiedag så vi var tvungna att ha den tills imorgon istället.
 
Sen fick vi franska idag också som jag måste träna på. Inte kul! Kram
 
Bilder från weheartit

·A-Nov.25,2013·

Betty top från Gina Tricot, 149kr

·A-Nov.24,2013·

Idag är det 1 månad kvar till julafton, 1 månad..!? Det är ju nästan ingenting. Iallafall inte om den här månaden går lika fort som resten av året har gjort. Jag längtar så himla mycket till jul! Det är så himla mysigt!
 
God mat, massa godis, mysigt sällskap, snön, granen, bakningen, tomten, och sist men inte minst julklapparna. Ååh, nu längar jag ännu mer! Jag älskar julen
 
Idag är det iallafall söndag om någon skulle ha missat det. Nu på förmiddagen var jag, mamma och Meja borta vid slalombacken och kollade, och där sprutade dom snö för fulla muggar, och om någon timme ska jag gå till gympan. 
 
Sen när jag kommer hem ska jag väl duscha, äta mat, kolla på tv och sen ska jag nog sova. Måste fixa lite med min SO-uppgift också. På torsdag har vi studiedag, vilket ska bli jätteskönt!
 
Söndagen blir inte lika jobbig när man vet att man är ledig en dag, haha. Nu ska jag gå upp och äta lunch. Kram
 
Bilder från weheartit

·A-Nov.23,2013·

·A-Nov.23,2013·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Nov.22,2013·

Idag är det fredag igen. Den här veckan har gått fort men ändå långsamt på något konstigt sätt, haha. Men det är ju alltid skönt med fredag! När jag kom hem från skolan idag satt mamma, Meja, Lovisa och morfar och fikade. 
 
Morfar stannade här och åt middag med oss också, vilket var mysigt. Imorgon ska jag sova uuut. Kommer säkert vakna klockan 06.00 eller något, haha. Men jag ska iallafall sova tills jag vaknar. Kram
 
 Bild från i somras

·A-Nov.22,2013·

Untitled #126
 
Klänning - Gina Tricot // Leggings - H&M // Armband - Thomas Sabo // Nagellack - Essie // Parfym - Juicy Couture

·M-Nov.22,2013·

Hejhej!
Har inte skrivit något på väldigt länge nu, men jag har som sagt ingen lust och vet inte riktigt vad jag ska säga. Men ni får några bilder så länge så skriver jag mer i helgen!
 

·A-Nov.20,2013·

Untitled #125

·A-Nov.20,2013·

Idag har jag varit i skolan som alltid annars. Sista halvtimmen fick vi gå och lyssna på 9:orna, som spelade upp sina låtar, dom har gjort den här veckan. Sen fick vi sluta kl 14.00. Annars gjorde vi inget speciellt i skolan idag.
 
Vi hade vanliga lektioner. Men vi hade ingen musik för att 9:orna skulle fixa inför eftermiddagen. Men då hade vi istället svenska. Aja, kanske inte är så himla intressant för er att veta, haha. 
 
Nu har jag precis ätit och ska gå ner och packa idrottskläder tills imorgon. Kram
 
Bilder från weheartit

·A-Nov.20,2013·

Untitled #124
 
Blus - Veromoda // Jeans - Gina Tricot // Skor - UGG Australia // Klocka - Fossil // Armband - Thomas Sabo // Nagellack - Essie
 

·E-Nov.20,2013·

~mattelektion~












·A-Nov.19,2013·

Bilder från weheartit

·A-Nov.19,2013·

Untitled #121
Klänning - Gina Tricot // Leggings - H&M // Halsband - Gina Tricot // Nagellack - Gina Tricot

·A-Nov.19,2013·

Idag har våran klass varit vid gruvan. Det var inte jättekul direkt, menmen. Vi fick vara inne på teknikverkstaden och tillverka något grönt gägg. Sen fick vi gå ner i gruvan, men det var inte kul! Det var ju kolsvart där nere, haha.
 
På den sista stationen skulle vi spetta sönder massa stenar, göra eld och hacka i berg. Vi skulle alltså göra sådana grejer som dom som arbetade i gruvan förr i tiden gjorde. Det var inte heller jättekul..
 
Det var däremot skönt att åka hem sen. Det var typ det roligaste på hela dagen, haha. Men tisdagar i skolan är inte så roliga som heller, så det gjorde väl inget. Ikväll är det e-fit, var ju inte där förra veckan.
 
Så jag hoppas att det inte är så hiimla jobbigt idag! För jag är inte så taggad på e-fit. Det här blev ett väldigt deppigt inlägg känner jag. Men nu ska jag snart gå upp och äta. Så kanske jag blir på bättre humör och inte får håll ikväll.
 
Jag brukar vara specialist på att få det nämligen, haha. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Nov.17,2013·

Här kommer några bilder som jag tog förut idag
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Nov.17,2013·

Untitled #120
 
Linne // Kofta/Jacka // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Klocka - Fossil // Läppstift - Nars

·A-Nov.17,2013·

Söndag idag, vilket betyder att jag ska på gympa om några timmar. Jag är faktiskt väldigt taggad! Det var jättekul i Torsdags. Dom gjorde både rondat, flickis och handvolt frivolt, dom var såå duktiga!
 
Jag hoppas att vi ska göra något kul idag också. Jag var nyss ute och knäppte lite kort. Det är så himla fint väder ute idag ju. Solen skiner och termometern står på runt 7 grader. Kram
 
Mina bilder kommer senare
 
 Bilderna kommer från weheartit

·A-Nov.16,2013·


Bilder från weheartit

·A-Nov.16,2013·

Untitled #117

·A-Nov.15,2013·

·A-Nov.15,2013·

Untitled #116
 
Tröja - Vila.com // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Armband - Thomas Sabo // Klocka - Fossil // Nagellack - Essie

·A-Nov.15,2013·

Idag är det äntligen fredag. Så himla skönt! Dagen i skolan har varit bra, vi gjorde typ ingenting jobbigt, haha. Bara franskan, men där vi kollade på film i slutet så vi behövde inte jobba så mycket, vilket var bra.
 
Jag gillar ju inte att kolla på film så mycket, men om det bara är 15 min och på en lektion så är det okej, haha. Nu på kvällen har vi ätit tacos (som vanligt på fredagar) och kollat på idol.
 
Nu står fotbollen på, men jag tror inte att det är någon som är speciellt intresserad. För det sitter ingen och kollar, haha. Jag ska snart gå och lägga mig för jag är så himla trött. Det är jag ju typ alltid, men iallafall. Kram
 
 Bilder från weheartit

·A-Nov.13,2013·

I skolan har vi börjat träna på luciasånger nu. Vilket betyder att har jag massa lucia- och jullåtar på hjärnan. Dom spelas om och om igen, haha. Men det är faktiskt lite mysigt att träna på dom nu.
 
För man påminns liksom om att det inte är så långt kvar nu. Jag längtar så himla mycket till jul! Det är ju såå mysigt! Idag efter skolan gick jag, Emma och Moa till biblioteket, för att fixa något konto till skolan, haha
 
Det känns som jag inte har varit där på jättelänge, men jag tror jag gick i 6:an senast jag var där. Så det är ju inte så länge sedan egentligen. Nu ska jag göra klart franskaläxan. Kram
 
Bilderna kommer från weheartit

·A-Nov.13,2013·

Untitled #115
 
Blus - Veromoda // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Armband - Thomas Sabo // Makeup - Nars

·A-Nov.12,2013·

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. Det var såå segt idag, Tisdagar är alltid så långa och tråkiga! Men nu är den iallafall snart slut, för den här veckan åtminstone. Jag mår inte så bra, det började nu på eftermiddagen..
 
Jag har ont i huvudet och fryser.. Menmen. Det går väl över snart, hoppas jag iallafall. Imorgon är det Onsdag och då slutar vi ju kl 14.00, vilket är jätteskönt! Kram
 
 
I HATE MONDAYS
Bild från weheartit

·A-Nov.12,2013·

Untitled #113
 
Jeans - Gina Tricot // Tröja - Gina Tricot // Skor - H&M // Sjal - Gina Tricot // Vantar - H&M - Nagellack - Essie
 
Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån

·A-Nov.12,2013·

JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

·M-Nov.10,2013·

Hejhej!
Har inte bloggat på länge nu, men jag har verkligen ingen lust eller tid.
Men kan berätta lite om helgen, den har iallafall varit grym! Det började i fredags då jag, Mickis, Emma, Sofia och Alice hade tacokväll! Vi åt som sagt tacos och sen såg vi på idol. Det var askul! Igår så var jag med Linn, och det var jättekul, precis som vanligt. Och idag så har vi väl firat fars dag lite och sen har jag pluggat matte i flera timmar inför provet imorgon. Får väl hoppas på att det går bra nu då. Men ja, det var väl typ min helg. Nu så ska jag kolla lite på mobilen och sen så ska jag sova, hejdå! 

En bild från i fredags..

·A-Nov.10,2013·

Untitled #111

·A-Nov.10,2013·

Untitled #109

·A-Nov.10,2013·

Nu sitter jag här framför datorn, nyduschad och trött. Har varit på gympatävling hela dagen, cyklade dit kl 08.00 imorse och kom hem för 1 timme sedan ungefär. Jag har inte tävlat själv, men mina smågymnaster har gjort det.
 
Dom slutade på en 3:e plats, vilket var jättekul! Jag stannade på eftermiddagstävligen också och kollade på dom lite äldre gymnasterna. Det var jättekul!
 
Dom var så himla duktiga, och man blev ju inte bara lite sugen på att köra när man satt där och kollade, haha. Nu kommer snart mamma, pappa, Meja och Lovisa hem.
 
Mamma och pappa har varit i Uppsala och köpt julklappar, så Meja och Lovisa har sovit hos farmor och farfar. Men inte jag, eftersom det var tävling idag. Då var det skönare att vara hemma på morgonen. Kram
 
I'm so excited :-)
Bild från weheartit

·A-Nov.09,2013·

Kolla in den här coolingen!

·A-Nov.08,2013·

Har inte så mycket att skriva om nu.. Är bara i skolan hela dagarna och när jag kommer hem, gör jag läxor och/eller tränar, ibland iallafall, haha. I Onsdags var jag på möte hos Erica. Vi pratade om juluppvisningen och så (på gympan alltså, haha).
 
Igår var jag på träning och sen tränade jag på franskan, som vi hade prov på idag. Gick sådär.. När jag kom hem från skolan idag höll mamma på att baka bullar, så nu har jag nyss ätit nybakad kanelbulle. Mmh, det är ju så himla gott! Kram
 
Bild från mammas instagram, haha.

·E-Nov.06,2013·

•Smoothie- hallon, mango & fil•

·A-Nov.05,2013·

Untitled #103
 
Jeans - Gina Tricot // Tröja - Gina Tricot // Skor - H&M // Klocka - Michael Kors // Overknee socks - H&M

·A-Nov.04,2013·

Har inte skrivit här på några dagar. Men jag har varken haft lust eller tid. Igår var jag hos farmor och farfar på kalas för att farfar har fyllt år. Vi var bjudna på lunch hemma hos dom kl 12.00.
 
Så jag fick ta med mig träningskläder dit, eftersom jag skulle på gympa 14.30. Så pappa skjutsade ner mig till gympasalen och sen skulle jag gå hem efter gympan. Men det regnade och var jättekallt, så pappa kom och hämtade mig. 
 
När jag kom hem duschade jag och sedan åt vi mat. Bruschetta, räkor och lite annat plock, det är ju så himla gott! Sen kollade jag lite på tv innan jag gick och la mig vid 21.30. Har sovit jättemycket detta lov.
 
Tror jag har sovit minst 10 timmar varje natt, haha. Jag har varit jättetrött. Första dagen i skolan idag efter höstlovet iallafall. Det var faktiskt inte så jobbigt att kliva upp, men det kan ju vara för att vi börjar 09.15 på måndagar. 
 
Så jag behöver inte kliva upp förens 07.30. Det är så himla skönt att sova 1 timme längre på måndagar! Aja, nu ska jag inte skriva en hel bok här. Så ni får några tråkiga bilder från igår istället. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Nov.02,2013·

Untitled #102
 
Kofta/Jacka - Gina Tricot // Blus - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot // Skor - H&M // Klocka - Fossil // Armband - Thomas Sabo

·A-Nov.01,2013·

Untitled #101
 
Jeans - Gina Tricot // Kofta - H&M // Linne - H&M // Klocka - Fossil // Halsduk & mössa & vantar - H&M

·A-Nov.01,2013·

 

·A-Nov.01,2013·

1 November idag. Det är helt sjukt vad tiden går fort, säger det hela tiden! Men vart tog Oktober vägen? Sista dagen på höstlovet också, känns sådär. Men vi har ju helgen också. Ska njuta in i det sista nu, haha.
 
Igår eftermiddag/kväll var jag på gympa, det var kul. Nu börjar det visa sig att dom ska tävla om 1 veckan, bara 2 träningar kvar nu. Det måste vara extremt nervöst att stå bredvid på tävlingarna, istället för att köra själv, haha.
 
Nu har jag iallafall käkat frukost och ska gå ner och bädda sängen och klä på mig. Kram
 
♥
Det börjar bli en vana att lägga ut såna här bilder varje ny månad nu, haha.
Bild från weheartit