·A-Okt.31,2013·

Några snygga överdelar från nelly.com´s enorma rea
1. Här 129:- // 2. Här 149:- // 3. Här 179:- 
 
4. Här 149:- // 5Här  89:- // 6Här 209:-

·A-Okt.30,2013·

Untitled #99
Linne - H&M // Sportbh - H&M // Leggings - Gina Tricot // Skor - Nike // Vattenflaska - Nike

·A-Okt.30,2013·

Untitled #98
 
Klänning - Gina Tricot // Tights - H&M // Skor - Johnny Bulls // Nagellack - Essie - // Klocka - Fossil

·A-Okt.30,2013·

Nybakade kladdkaksmuffins♡
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Okt.30,2013·

Igår gick jag upp klockan 07.00, för att vi skulle åka och besikta bilen. När det var klart åkte vi till Ikea, jag, mamma, Meja och Lovisa. Morfar kom också dit lite senare och åt lunch med oss.
 
Jag köpte ett lakarn, galgar och ett par tofflor. Inte så intressant, men iallafall. På kvällen var jag på e-fit, och det var lika jobbigt som vanligt, haha. Idag ska jag nog inte göra något speciellt, bara vara hemma med Meja.
 
Städa lite kanske, haha. Vi får väl se. Kram
 
mammas bild

·A-Okt.28,2013·

Idag har jag varit och klippt mig, ganska mycket faktiskt. När jag kom hem var det bara att slänga på sig träningkläderna och cykla så fort jag kunde till gympasalen.
 
Jag hann iallafall dit och var där till kl 16.00, då cyklade jag hem. Nu är jag hemma igen, och gör inte så mycket. Sitter vid datorn och kollar lite bara. Vid 20.00 ska jag på hurtgympa och sen ska jag väl hem och duscha och kolla lite på tv. Kram
 
Bild 1 - Google / Bild 2 - Jag

·A-Okt.27,2013·

Idag har jag inte gjort mycket för världen. Varit på konsum och köpt godis på förmiddagen och på eftermiddagen har jag varit i gympasalen. Kom hem vid 16.30 ungefär och sedan dess har jag inte gjort så mycket. 
 
Just nu håller jag på att återställa min mobil till iOS 6, då jag har ledsnat på iOS 7, det var ju så himla segt! Imorgon ska jag iallafall klippa mig, det ska bli väldigt kul. Tror att jag ska testa något sånt här↓ Kram
 
Bilderna kommer från google

·A-Okt.27,2013·

Önskelista

·E-Okt.27,2013·

27 oktober??!!! Jösses det var nyss första ju? Jag hinner knappt med tiden..;)Sen är det höstlov nu också! Skönt:)Igår åkte hela familjen till borlänge, på skotermässan, där träffade vi kusinerna åxå. Är man släkt så är man. Sen drog vi vidare till nya interaport och nånt till affär och köpte lite små grejs.Och igår visade Mickis mig nån app där man kunde ändra ikonerna, så jag har hållt på och trixat med det. Annars är de lugnt, idag ska jag städa lite och sen till gympan. Och imorrn börjar höstlovet så då ska jag hitta på saker, hade jag tänkt, vi får väl se om de händer:P 

·A-Okt.26,2013·

Untitled #95
 
Linne - H&M // Jeans - Mytheresa.com // Jacka - Nicandzoe.com // Nagellack - Essie // Klocka - Fossil // Skor - H&M

·A-Okt.26,2013·

Har inte bloggat på några dagar. Men jag har verkligen haft fullt upp! Men nu har vi äntligen HÖSTLOOV! Det ska bli så himla skönt. Det var längesedan jag längtade såhär mycket efter ett lov, som jag har gjort nu.
 
Igår hade min klass disco för låg- och mellanstadiet. Det var kul, men väldigt jobbigt. Så drygt med massa skrikande och kaxiga ungar! Jag höll på att somna där på slutet, haha. Men jag hann hem och lägga min i sängen.
 
Nu på förmiddagen har jag varit på träning i skumgummihallen, det var kul. Men 2 timmar gick så himla fort! Nu är jag hemma igen. Eller ja, det var väl några timmar sedan jag kom hem, men iallafall Kram
 
Har inga roliga bilder.. Så ni får nöja er med en från sommarlovet.

·M-Okt.24,2013·

·A-Okt.23,2013·

3 snygga löparskor från sportamore.se
Bild 1 // Bild 2 // Bild 3

·M-Okt.23,2013·

Hej! 
Idag har jag varit i skolan som vanligt och efter det så var jag på konfirmation. 
Vi gick till kyrkan och typ pratade.. Sen jag kom hem har jag faktiskt inte gjort så mycket. Har ingen läxa heller så det är ju skönt! Har ju varit ganska mycket i skolan nu på slutet så ska bli skönt med lov! Men ni får ha det så bra så hörs vi!
 

·A-Okt.23,2013·

BIKBOK

·A-Okt.23,2013·

Kom hem från skolan för ungefär en halv timme sedan. Vi slutade kl 14.00, och då gick jag och några fler från min klass ner till musiken och hämtade musikgrejer som vi ska ha till discot på fredag. 
 
Idag var engelskaläraren där också, så nu har vi gjort klart engelska saken. Men vi hann inte redovisa på musiken, vilket var ganska tur, eftersom att vi inte är rikigt klara än.
 
Men vi ska bara träna in det vi ska säga på redovisningen och kanske träna in en låt. Men det ska väl gå bra, hoppas jag iallafall. Nu är det bara 2 dagar kvar till höstlov, det ska bli så hiimla skönt med lov nu! Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·M-Okt.22,2013·

·A-Okt.22,2013·

Idag har det varit en låång dag i skolan! Känns som vi hade 32 lektioner efter lunch. Men egentligen hade vi bara 3, fast på den ena hade vi ingen lärare, så jag vet inte riktigt hur det blev, haha.
 
Imorgon har vi iallafall engelska prat-grej, om hon är där och så har vi musik redovisning. Längtar inte kan jag ju säga. På idrotten idag körde vi e-fit, och det ska jag göra ikväll också.
 
Så jag vet inte hur min kropp kommer må imorgon, det återstår att se, haha. Nu ska jag läsa igenom svenska saken igen. Kram
fearless. | via Tumblr
weheartit

·A-Okt.22,2013·

Från Gina Tricot & H&M

·M-Okt.21,2013·

 

Hejhej!
Skulle ju som sagt lagt upp bilder i lördags, jag försökte men det blev en sån där röd gubbe på alla bilder.
Idag blev det så på vissa och det är därför det inte är så många, men ni får ha det så bra så hörs vi!
 

·A-Okt.20,2013·

Hann som väntat inte skriva något igår. Men jag hade fullt upp hela dagen. Först åkte vi till morfar och väckte honom med sång och presenter. Sen gjorde vi iordning god frukost, med jordgubbar, vindruvor, gott bröd m.m.
 
Vid 11.00 åkte vi iväg och bowlade, det var jättekul och jag vann, haha. Ännu roligare. Sen åkte vi hem till morfar och fixade lite lunch, och sen åkte vi ut till mormor.
 
Vid 16.00 åkte vi hem och gjorde oss iordning för att sedan åka till Rättvik och äta middag. Jag åt plankstek. Det var jättegott. Vi åkte hem vid 21.00 ungefär och då kollade jag lite på tv och sedan gick jag och la mig. 
 
Idag har jag varit ute på promenad med mamma och om ca 1 och en halv timme ska jag gå till gympan. Vi skulle vara där kl 14.00 idag för att prata lite innan träningen börjar. Kram
 
Några matbilder från igår
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·M-Okt.19,2013·

Hejhej!
Längesen jag blogga nu men ja det har inte hänt så mycket. Jag har inga planer i helgen vilket är ganska skönt. Det enda är väl att jag snart ska åka till stan och kolla på skor.
Den här veckan har verkligen gått jättesnabbt, var ju måndag alldeles nyss. Men snart är det ju höstlov, vilket är hur skönt som helst. I söndags var jag ute och tog lite kort, här är ett av dom, resten kommer nog senare idag.
 
 
 

·A-Okt.18,2013·

Untitled #94
 
Untitled #94 by alicebjorklund featuring black handbags

·A-Okt.18,2013·

Untitled #92
 
Kofta - Farfetch.com // Linne - Missselfridge.com // Jeans - Eluxe.ca // Skor - Dr.Martens // Klocka - Fossil // Örhängen - Fatface.com // Läppglans - Make up store

·A-Okt.18,2013·

Äntligen Fredag! Som jag har längtat efter denna helg. Den här veckan har varit väldigt jobbig, men jag vet inte riktigt varför, haha. Vi har inte haft så mycket läxor, men vi håller på med massa saker i skolan.
 
På måndag ska vi lämna in våra affischer som vi håller på med på bilden och göra någon pratgrej på engelskan.
 
På onsdag ska vi redovisa vår artister/band som vi har hållit på med i några veckor nu på musiken.
 
På fredag ska vi lämna in våra bokrecensioner som vi håller på med på svenskan.
 
+ massa saker vi gör i skolan. Känns som att det är ganska mycket nu alltså. I helgen ska jag iallafall fira morfar som fyller år imorgon. Det ska bli jättekul! Min morbror, moster och kusin kommer hit idag också.
 
Så det blir väl fullt sjå hela helgen skulle jag tro. Men nu är det bara nästa veckan kvar, sen är det höstlov! Längtar så himla mycket! Kram♡
 
 
Det kommer nog inte bli så mycket bloggning i helgen, från min del iallafall, bara så att ni vetMen jag hoppas att ni förstår!
 
SMILE | via Tumblr
 Bild från weheartit

·A-Okt.16,2013·

Kom nyss hem från morfar. Tog bussen in till han direkt efter skolan, alltså vid kl 14.00 ungefär. Vi har bakat, han fyller ju år på Lördag, som jag sa tidigare. Så vi bakade 3 rulltårtor och 1 kladdkaka.
 
Jag åkte med mamma hem, hon slutade 18.00 så det blev perfekt. Nu ska vi snart äta, pannkaka tror jag att det blir. Sen ska jag ta fram idrottskläder tills imorgon. Kram♡
 

·A-Okt.15,2013·

Hello
Kom hem för lite mer än 1 timme sedan. Åt jättegott mellis, yoghurt med fruktsallad och hemmagjord musli. Nu har jag tränat på engelskaläxan och läst massa bloggar. Ikväll är det e-fit, hoppas att det inte blir för jobbigt, haha. 
 
Jag har även kollat på olika linjer på gymnasiet. Men jag vet inte riktigt. Nu ska jag nog börjar skriva rent min bokrecension till svenskan. Kram
 
Bild från weheartit

·A-Okt.14,2013·

Billie top - Gina Tricot

·A-Okt.14,2013·

Hej
Nu har vi startat en ny vecka. Engelska glosor är väl den enda läxan vi har den här veckan, tror jag. Sen är det lite andra saker som vi måste bli klara med också, men dom tror jag vi hinner fixa i skolan. 
 
Det var mycket kallare imorse och på fredag kunde det komma snö, stog det på mobilen. Inte redan, snön får vänta lite till! Jag vill inte att det ska bli så kallt, haha. Gillar inte när man måste ha på sig tio tröjor för att inte frysa ihjäl.
 
Aja, det kommer väl förr eller senare ändå. Ikväll ska jag på hurtgympa, som på alla andra måndagar. Nu ska jag kolla lite på youtube. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Okt.14,2013·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag och Meja

·A-Okt.14,2013·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Okt.13,2013·

Från SheInside

·A-Okt.13,2013·

Så snygga skor! 
 
 

·A-Okt.13,2013·

Här kommer några av dom bilderna jag knäppte igår, fler bilder kommer senare
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Okt.13,2013·

Hej
Kom nyss hem från gympasalen, har varit där och tränat micro. Imorgon är det Måndag igen, är inte så taggad på en ny veckan. Det har varit så skönt med helg. Men det är väl bara att köra på.
 
Det är ju faktiskt inte så långt kvar till höstlovet nu, bara några veckor. Nästa helg fyller morfar år. Och helgen efter det, alltså den 25 oktober. Ska vi ha halloweendisco också, det ska bli kul. Nu ska jag gå och duscha. Kram
 
Bild från google

·A-Okt.12,2013·

Beauty

·A-Okt.12,2013·

Untitled #89
T-Shirt - NolaNova.nl // Kofta - Target // Jeans - Burberry // Skor - Valentino // Armband - Amberdesire.com // Nagellack - Essie

·A-Okt.12,2013·

Hej
Nu kom jag precis hem efter att ha cyklat till konsum. Idag har jag varit ute hela dagen, det har ju varit så himla fint väder. Klarblå himmel hela dagen. När det är såhär gillar jag hösten!
 
Hoppas att den fortsätter såhär. Var ute och knäppte kort med Meja på förmiddagen, som fixa med dom lite senare. Men nu ska jag hjälpa mamma med maten. Kram
 
 Autumn.(:
weheartit

·A-Okt.12,2013·

Untitled #87
Jeans - J Brand // Tröja - H&M // Väst - H&M // Skor - H&M // Halsduk - Gina Tricot // Vantar - Gina Tricot // Nagellack - Gina Tricot

·A-Okt.11,2013·

Hej
Idag är det äntligen Fredag, såå skönt! Den här helgen vet jag inte vad jag ska göra. Vi kanske skulle ha åkt till Göteborg och hälsat på mammas moster, men det blev inget nu. 
 
Den här veckan har gått väldigt fort! Men det är ändå extremt skönt med helg. Som alltid. Nu sitter jag och kollar på idol. Vilken är eran favorit? Kram
 

·A-Okt.11,2013·

 
In my bag

·A-Okt.11,2013·

Bebiskläder är ju bara föör söta!

·E- Okt.10,2013·

Hejhej, jag är hemma sjuk idag, feber och ont i huvet som jag haft hela veckan.. Jag har i stort sett försökt sova hela dan, sen har jag kollat på en film. Men jag har iaf gjort några collage på outfits som jag tänkte lägga upp nu.


Tröjan, byxorna och mössan är från ginatricot. Och glasögonen brandy melville.


Jeansen och smycket, brandy melville. Skorna kommer jag inte ihåg. Tröjan ginatricot.



Jeans och tröjan ginatricot.



Tights, tröjan och örhängen, ginatricot. Ring brandy melville.



Jeans och tröjan ginatricot.

·A-Okt.10,2013·

 
Gloss Black
 
Kofta - River Island // Linne - Gina Tricot // Jeans - stylebop.com // Skor - H&M // Örhängen - Jou Jou // Armband - Montana silversmiths

·A-Okt.09,2013·

 
Untitled #84

·A-Okt.09,2013·

·A-Okt.09,2013·

·A-Okt.09,2013·

1. Tröja från H&M // 2. Byxor från Only
(byxorna får ni bättre bild på en annan gång, när jag har dom på mig)

·A-Okt.09,2013·

Hejsan Svejsan
Har varit i skolan idag, vi gjorde ingen speciellt. Som vanligt, haha. Vi slutade iallafall kl 14.00 och då gick jag hem och satte mig vid datorn. Har suttit här sen dess. Men nu ska jag gå ut och hämta posten. 
 
Idag är det Onsdag och nu har vi gått mer än halva veckan i skolan, känns bra. Imorgon har vi prov på hemkunskapen, men jag är inte så nervös. Tror att jag kan det. Eller jag hoppas det iallafall, haha. 
 
Snart kommer bilderna på mina nya byxor och tröjan. Kram
 
 
 
Bild från Google

·A-Okt.09,2013·

 
Autumn Shoes
 
1. Dr.Martens // 2. Zara.com // 3. Windsorsmith.com.au // 4. Valentino // 5. Black Poppy

·A-Okt.08,2013·

Hej
Dagen idag har gått ganska fort. Jag hann även prata på svenskan idag och det är sååå skönt att ha gjort det. Det blev bara en liten klass som lyssnade eftersom att flera stycken var på fotbollsmatch.
 
Det var väldigt skönt. Synd att Moa skulle spela bara. Det var ju henne jag pratade om, menmen.. Haha. Det gick bra, jag var inte lika nervös som förra året, när vi skulle prata om författare. 
 
Ikväll ska jag på e-fit, inte jättetaggad direkt.. Men det ska bli skönt efteråt. Vi hade idrott i skolan idag också. Första gången inne för i år, vi spelade lite olika bollsporter. Men topsboll var roligast.
 
Nu ska jag snart gå och byta om. Kram
Typ min outfit idag 
 
Untitled #82
 
Untitled #82 by alicebjorklund featuring canvas shoes

·E-Okt,08.2013·

Det är så himla fint med tatueringar tycker jag. Lixom att ha en tatuering som betyder nått inte bara ha för att ha. Om ni förstår:)

·M-Okt.08,2013·

Hej! 
Tänkte tipsa om lite serier. Det här är fyra serier som jag har sett och dom är vekligen hur bra som helst! Min favorit är One tree Hill, finns nog ingen bättre. 
 

·M-Okt.07,2013·

Hej!  
Idag har jag ju varit i skolan som vanligt och det var väl helt okej. Precis som Alice sa så har vi inte så mycket den här veckan, jag har ju inte hemkunskap nu så jag har inte prov på torsdag men jag har istället tyska.. Men mycket bättre än förra veckan! Men jag tänkte sammanfatta helgen lite kort.
I fredags var jag ju på stan med Emma, Alice och Sofia. Köpte ett armband och ett par nya träningstights eftersom mina hade gått sönder. På lördagen så var jag med Linn, vi var på Rättviks marknad och där köpte jag ett skal, ska nog visa allt jag köpt när jag får tid. Sen så sov jag hos henne också. Igår så åkte jag hem tidigt eftersom dom skulle på innebandy och jag skulle till farmor och farfar och äta. Det var typ den enda jag gjorde igår. Men ja en väldigt kul helg iallafall. 
Ni får ha det så bra, hejdå! 

·A-Okt.07,2013·

MINA DRÖMRESEMÅL
 

·A-Okt.07,2013·

Hej
Kom nyss hem från skolan. Vi gjorde inget speciellt. Jag trodde att jag skulle hinna redovisa svenskan idag, men det hann jag inte. Istället är jag först imorgon. Men det ska bli så skönt att ha det överstökat. 
 
Vi fick ingen engelska läxa idag heller, vilket var väldigt skönt! Så vi har bara prov på hemkunskapen på torsdag och så ska vi kanske redovisa om människokroppen på no:n på fredag. Tror inte att det var något mer.
 
Det låter som en bra veckan tycker jag, inte så mycket läxor och prov. Ikväll är det hurtgympa igen, det är faktiskt ganska kul. Det kanske inte låter jättekul, men de är det.
 
Nu ska jag kolla om jag kan någonting om näringsläran. Kram♡
 
topit me - TOPIT.ME contains beautiful pictures

·A-Okt.07,2013·

 
Untitled #81
Kofta - Veromoda // Linne - Theoutnet.com // Jeans - Thehut.com // Skor - Hunter // Klocka - Fossil.com // Armband - Merrinandgussy.com

·A-Okt.06,2013·

Hej
Nu är jag hemma igen efter en jättebra träning. Det var så himla kul! Alla var sååå duktiga, dom körde volter och dom flesta utan pass. Såå kul!
 
Imorgon är det Måndag och ny vecka. Imorgon ska jag även göra mitt muntliga föredrag och på torsdag har vi prov i näringslära på hemkunskapen. Det är det jag vet nu. Kommer säkert få reda på mer saker imorgon. Kram

·A-Okt.06,2013·

 
Untitled #80
 
Tröja - Gina Tricot // Jacka - H&M // Leggings - Nelly.com // Skor - H&M // Armband - Thomas Sabo

·A-Okt.06,2013·

Goddagens
Lika tråkigt väder ute idag, men jag tror inte att det regnar så mycket iallafall. Halv tre ska jag på gympa, och det är de enda jag har inplanerat idag. Igår var jag ju som sagt på kalas.
 
Vi kom hem vid 20.00. Då kollade jag på tv och sen gick jag och la mig i sängen och grejade lite med datorn. Är jättesugen på att baka någonting, men jag vet inte vad.. Kram
 
Det här ser ju inte alls gott ut..
Bilder från weheartit

·A-Okt.05,2013·

·A-Okt.05,2013·

Hejsan
Idag vaknade jag vid 09.00, gick upp och åt frukost. Sen började jag städa och när jag var klar med det gick jag och duschade och sen åt vi. Resten av eftermiddagen har jag inte gjort någonting. 
 
Det är jättetråkigt väder idag, regnar, blåser och är kallt. Eller jag har inte varit ute, men det ser ut så iallafall. Om några timmar ska jag på kalas hos mina kusiner.
 
Vet inte riktigt när jag kommer hem, men det blir nog inte så sent. Nu kommer snart mamma hem. Kram
 
Jag sa ju att ni skulle få se byxorna jag köpte igår och lite andra saker idag, men det är kasst ljus. Så det blir inga bra bilder.. Sorry, men jag ska fixa det så fort som möjligt!
 
Ni får en bild från weheartit istället. 
Så himla gott med frukost! Helt klart det bästa målet på hela dagen.
Ildiko

·A-Okt.04,2013·

 
Untitled #78
 
Tröja - Gina Tricot // Jeans - Gina Tricot // Skor - Converse // Väska - H&M // Nagellack - Essie // ArmbandAmberdesire.com

·A-Okt.04,2013·

Hej
Igår hann jag inte blogga någonting, men jag skrev ju varför. Så jag hoppas att ni förstår. Idag har jag varit i skolan till 14.15, sen åkte jag, Emma, Moa och Sofia till stan. Jag köpte ett par byxor i sista minuten.
 
Men jag har velat haft såna ett  tag nu och dom var inte dyra heller, så jag slog till, haha. Jag och Moa åkte med mamma hem medan Emma och Sofia tog bussen eftersom dom hade bråttom hem.
 
När jag kom hem åt vi mat, tacos som vanligt på fredagar. Har börjat ledsna på det nu! Just nu sitter jag och kollar på Idol, jag är inte så inne i det här med Idol, haha. Imorgon ska jag iallafall sova tills jag vaknar. Så himla skönt! Kram
 
Idag är det ju kanelbullens dag.
Hade ingen aning om det förens det stod ett bord mitt i skolan med massa bullar på.
Bilder på det jag köpte ska jag fixa imorgon, då ska ni även få se min nya jacka. Om den fastnar på bild vill säga, haha.

·A-Okt.02,2013·

Hej
Slutade 14.00 idag. Då gick jag, Emma och Moa hem till Emma och gjorde klart de flesta läxor och grejer vi håller på med i skolan. Så skönt!
 
Nu håller jag på att fixa ihop en grej som jag ska ha till svenska imorgon eller om det blir på Fredag. Imorgon är det Torsdag och då slutar jag 15.15, sen ska jag hem och träna på franskaläxan och sedan iväg på gympa.
 
Den slutar 18.45 och då ska jag hem och duscha och äta mat. Så jag vet inte om jag hinner blogga så mycket imorgon, men vi får se.
 
Nu ska jag fortsätta med det här och sen ska jag gå upp och kolla på tv. Kram
 
weheartit
Work work

·M-Okt.01,2013·

Hej! 
Tänkte sammanfatta helgen lite snabbt bara. 
I fredags så var jag i skolan till lunch, efter lunchen så åkte skollaget in till Falun och spelade fotbollsmatch och vi vann! Efter matchen så tog jag och Emilia bussen hem så kom hem vid kvart i 4 ungefär. På kvällen gjorde jag typ inget, kollade på film bara.
På lördagen så städade jag lite och typ inget mer, en väldigt seg dag med andra ord. Men på kvällen så kom Emelie och Erik och deras föräldrar hit och vi åt mat och tittade på tv. På söndagen så åkte vi upp till hanses hällar och grillade korv med dom också. På eftermiddagen så åkte jag och kollade på min brors sista match, sen så hände det typ inge mer. Så ja det var den helgen. Idag så var jag ju i skolan och sen har jag typ bara suttit med läxor sen jag kom hem. 
Men ni får ha det så bra, hejdå! 
 

·A-Okt.01,2013·

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

·A-Okt.01,2013·

Hej
Idag är det 1 oktober, vilket är helt sjukt! Jag har iallafall varit i skolan idag, på idrotten körde vi fysträning eller vad man ska kalla det. Det var jobbigt, men ganska kul. Annars hade vi bara vanliga lektioner. 
 
Känner mig ganska stressad. För vi har ju det där muntliga föredraget som vi ska göra på Torsdag sen ska vi vara klara med en grej till SO:n på Fredag eller det är egentligen 2 grejer där + engelska glosor tills på Torsdag (som jag sa igår) och så håller vi på med ett grupparbete på NO:n som ska vara klart nästa vecka. 
 
Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Måste iallafall bli klar med SO:n och svenskan snart. Engelskan har jag precis tränat på och dom kan jag ganska bra. Det är bara att börja. Tror att jag ska fixa SO:n först. Kram♡
 
<3
Bild från weheartit