♡A-Aug.31,2013

Bilderna är från weheartit

♡A-Aug.31,2013

 
Black And White
 
Black And White by alicebjorklund featuring vegan purses

♡A-Aug.31,2013

 
Untitled #57
 
Untitled #57 by alicebjorklund featuring a brown woven belt

♡A-Aug.31,2013

Hej igen♡
På förmiddagen var jag och mamma ute och gick. Sen lagade vi mat, åt och sen åkte vi till lager 157. Jag köpte ingenting, tyckte inte att dom hade någonting fint nu. Tråkigt nog. 
 
Nu på eftermiddagen har morfar varit här och fikat och nu håller mamma på med maten. Kyckling tror jag att det blir. Ses senare. Kram♡
 

♡E-Aug.31,2013

Bara nåra Random collage:)

♡A-Aug.31,2013

Godmorgon♡
Idag vaknade jag vid 08.00. Har nyss ätit frukost och fixat lite. Nu ska jag nog snart gå ut och gå med mamma. Idag är det ju även sista Augusti. Tiden går så himla fort!
 
När jag kollade på yr.no igår stod det att det skulle bli regn idag. Men nu tror jag att dom har ändrat sig för nu står det att det bara ska vara molnigt. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag faktiskt. Skriver mer senare. Kram♡
 
 

♡M-Aug.30,2013

Hejhej!
Har inte bloggat på suuperlänge, sorry! Men Alice har ju typ bloggat varje dag, så det har inte blivit tomt här i alla fall..  Men idag har jag varit i skolan som vanligt och efter den så åkte jag till Insjön, vid lager 70 och allting. Men jag hittade ingenting.. Imorgon så är det fotbollens dag nere på fotbollsplanen och dom flesta lagen ska hjälpa till där med olika saker, så jag och Anna ska vara parkeringsvakter, haha! Men det blir nog en rolig dag! Imorgon kommer det även upp ett inlägg med lite kläder jag köpt den senaste tiden. Hejdå!
 

♡A-Aug.30,2013

Hej♡
Härom dagen sa jag ju att jag hade beställt några saker. Och idag kom dom, så jag tänkte visa er. Jag beställde 2 stycken Victoria Secret bodymists, Mango Tempation och Such A Flirt.
 
Sorry för jättedåliga bilder

♡A-Aug.30,2013

LÅTTIPS
La Da Dee - Cody Simpson
Todo El Mundo - Danny Saucedo
Roar - Katy Perry
Sergels Torg - Veronica Maggio

♡A-Aug.30,2013

Hej♡
Nu är det helg igen. Den här veckan har faktiskt gått väldigt fort! Idag slutade vi ju 14.00, vilket var väldigt skönt! Älskar att sluta tidigt på Fredagar.
 
Vi har inte gjort något speciellt idag. Bara haft vanliga lektioner som, matte, svenska, franska m.m. Den här helgen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra.
 
Mamma är iallafall ledig, så vi kanske hittar på något kul, haha. Det har inte varit så fint väder idag, inte dom senaste dagarna heller. Det har varit väldigt kallt och lite regnigt. Men nu kom faktiskt solen fram, så nu måste jag gå ut. Kram♡
 
Gjorde ett litet collage av bilder som jag hade på min mobil 
Bilderna är från: 
i vintras, första veckorna på högstadiet, när vi var på naturskolan med klassen, mitt och mammas påskbord, mitt rum, när vi var i Göteborg med gympalaget, roliga sommarlovskvällar med kompisarna

♡A-Aug.28,2013

Hej♡
Första lektionen idag blev inställd. Det fick vi reda på vid 08.20 och då hade vi redan stått och väntat ett tag. Men istället hade vi hemkunskap och då gjorde vi muffins, som vanligt. Haha.
 
Resten av dagen flöt på bra, den gick ganska fort. Imorgon är det Torsdag och då ska jag träna Micro för första gången. Det ska bli kul.
 
Men bara så att ni vet, så kommer det kanske inte bli så mycket bloggande från min del imorgon. Kanske kommer
något under kvällen, vi får se. Nu ska jag gå ut och ta ett äpple från trädet, haha. Kram♡
 

♡A-Aug.28,2013

Här kommer bilder på dom 2 nya grejerna jag har köpt
Stickad Tröja från Only /Rosa Hörlurar från Zunik.se

♡A-Aug.27,2013

♡A-Aug.27,2013

Hej♡
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Det hände inget speciellt, men vi slutade kl 15.00 iallafall. Imorgon slutar vi 14.00, vilket ska bli skönt. När jag kom hem gjorde jag inget speciellt.
 
Jag har alltså inte gjort någonting idag typ, haha. Eller jo, jar gjort en grej. Men det kan jag inte säga nu. För då kan det bli lite problem, haha. Aja, nu ska jag sova. För jag är så himla trött! Kram♡
 
Imorgon kommer det bilder på 2 nya saker jag har köpt dom senaste veckorna
 
Bildkälla: weheartit

♡A-Aug.27,2013

Nu har årets skolfoto kommit, och såhär såg mitt ut
 

♡A-Aug.26,2013

 
Untitled #53
 
Untitled #53 by alicebjorklund featuring black leather ankle booties

♡A-Aug.26,2013

Umbrella☂
 
Umbrella☂ by alicebjorklund featuring black flat boots

♡A-Aug.26,2013

Hej♡
Första dagen i skolan den här veckan är avklarad. Vi hade ju som sagt inga lektioner, utan det var antimobbingdag idag. Vi såg på en film som handlade om mobbing och sedan pratade vi om den.
 
Vi fick även reda på att vi också kommer få sluta kl 14.00 på Fredagar, för vissa i våran klass kunde inte få någon sovmorgon på Tisdagar för det gick inga bussar.
 
Så vi bytte ut sovmorgonen mot att sluta 14.00 på Fredagar, vilket var asbra! Idag slutade vi iallafall 15.00, så jag gick väl hem som vanligt och åt mellis. Nu sitter jag här och ska kolla lite på youtube och så. Kram♡
 
Bildkälla: weheartit
♥

♡A-Aug.25,2013

NÅGRA AV MINA FAVORITER PÅ TV↓
 
♥ Familjen Annorlunda
 
♥ Svenska Hollywood Fruar
 
♥Roomservice

♡A-Aug.25,2013

Hej♡
Idag har jag varit på stan med Meja, för mamma jobbade och då följde vi med henne dit. Jag hittade en jättefin stickad tröja, som jag visar er imorgon eller något. 
 
Nu har det gått en hel helg och imorgon börjar skolan igen. Men imorgon har vi inga lektioner för vi har temadag eller vad det hette, haha. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det får vi väl se.
 
Just nu sitter jag och kollar på Roomservice, som jag missade i Onsdags. Det är jättebra, speciellt nu när Mija Kinning är med. Nu ska jag fortsätta kolla. Kram♡
 

♡A-Aug.24,2013

Hej♡
Idag gick jag upp vid 08.30, för att hinna klä på mig innan vi skulle åka iväg på dop. Det var mammas kusins barn som skulle döpas. Hon är så himla söt! Dopet började 12.00 och efter det fick vi lunch och tårta, det var gott.
 
Vi åkte hem vid 15.00 ungefär och då åkte jag in till stan, för mamma jobbade. Sen åkte jag och mamma till kupolen en snabbis för hon skulle byta ett par byxor.
 
Och nu är jag hemma igen, och väntar på att maten ska bli klar. Är så himla hungrig nu! Kram♡
 

♡A-Aug.23,2013

 
Untitled #49
 
Untitled #49 by alicebjorklund featuring a dopp travel kit

♡A-Aug.23,2013

Hej♡
Nu är det äntligen Fredag, och helg. Så himla skönt! Dagen har inte varit så jobbig som jag trodde att den skulle bli, faktiskt. Vi tog skolfoto på matten, så det blev ingen matte då.
 
Sen kom vi senare till franskan, efter det hade vi NO, Svenska, och på So:n kom läraren försent och sen på matten fick vi sitta i ett annat rum. Så det var faktiskt ganska kul, även om man hade velat sluta 14.00 som dom andra.
 
Efter skolan följde Emma, Moa, Sofia och Maya med mig hem. Vi bakade scones och gjorde smoothie. Det var jättekul! Så länge sedan vi gjorde något tillsammans. Dom åkte hem vid 17.00 och då kom pappa hem. Nu ska jag kolla lite på datorn. Kram♡
 

♡A-Aug.22,2013

 
3 Outfits
 
3 Outfits by alicebjorklund featuring a white knit sweater

♡A-Aug.22,2013

Hej♡
Ännu en dag i skolan avklarad. Idag hade vi vanliga lektioner, Svenska, No, Idrott, Engelska och Hemkunskap. Hemkunskapen var jätterolig! Vi gjorde tekakor och dom blev goda.
 
På idrotten körde vi friidrott, det var faktiskt kul. Brukar inte tycka att det är så kul, men idag var det faktiskt det. Imorgon är det Fredag. Den här veckan har gått jättelångsamt men ändå fort på något konstigt sätt, haha. 
 
Men det ska ändå bli så himla skönt med helg! Man kan göra vad man vill. Sova tills man vaknar och bara vara. Kram♡
 
 

♡A-Aug.21,2013

 
HUNTERS
 
HUNTERS by alicebjorklund featuring hunter boots

♡A-Aug.21,2013

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.21,2013

Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.21,2013

My new cardigan!
 
Från Veromoda, 139kr

♡A-Aug.21,2013

Hej♡
Idag började vi ju inte förens kl 09.10, vilket var skönt. Vi slutade även 14.00, så vi hade bara 4 lektioner. Det är bra med lite mjukstart. Imorgon börjar vi 08.10 och går till 15.15, inte lika kul. Men man kan ju inte ha lyx varje dag, haha.
 
På Fredag har vi skolfoto också, längtar inte! Gillar inte skolfoton, haha. Dom blir bara fula! Aja, hoppas att det blir någorlunda den här gången. Nu ska jag föra över lite bilder från kameran. Kanske kommer upp några senare. Kram♡

♡A-Aug.21,2013

 
Ralph Lauren
 
Ralph Lauren by alicebjorklund featuring a ralph lauren perfume

♡A-Aug.20,2013

Såhär vill jag se ut i höst!
 
Cozy Autumn Outfit
 
Cozy Autumn Outfit by alicebjorklund featuring black ankle boots

♡A-Aug.20,2013

Hejsan♡
Och då var skolan igång igen då.. Har ju sagt att det skulle bli så kul att börja skolan igen, men jag har redan ångrat mig! Schemat söööög! Och dom hade gjort om massa saker, så nu är jag inte alls taggad..
 
Men vi fick nyss reda på att vi har sovmorgon imorgon, för våran musiklärare är sjukskriven och det fanns ingen vikarie, så det var ju bra iallafall!
 
Vi har sovmorgon på Måndagar och Tisdagar men vi går till 15.15 alla dagar utom Onsdagar för då slutar vi 14.00. Men.. vi går till 15.15 på Fredagar också.. Ååååh, vad jag hatar det! Vill ju sluta 14.00 som alla andra då!
 
Aja, nu ska jag gå upp och äta mellis. Kram♡

♡E- Aug.19,2012

Sista sommarlovs middagen nu.. Jag längtade till skolan men nu har jag ångrat mig.. Aja, ska försöka va posetiv. Har städat och fixat i mitt rum, sen så skulle jag köpa en väska och en höstjacka tills nu men de blev inte så så de va lite tråkigt men de funkar nog iaf;) Ja nu börjar de vanliga tiderna igen, bara att kämpa!





♡A-Aug.19,2013

Hello♡
Idag är det sista dagen på sommarlovet, det känns lite tråkigt. Men samtidigt ska det bli kul att skolan börjar igen, jag kommer säkert ångra det om några veckor, haha. Imorgon är det iallafall ingen lång dag, vi börjar 08.10 och slutar efter lunch.
 
Alltså typ kl 12.00, skönt med en mjukstart. Det jobbigaste är väl typ att gå upp kl 06.30, men första dagen kanske går bra. Vi får väl se. Man vill ju inte komma försent första dagen. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, fixade lite i mitt rum här på morgonen. Men jag vet inte hur det blev, haha. Det får se ut så här ett tag nu, så får jag väl kanske ändra sen. Nu ska jag fixa något att äta. Kram♡
 
 Ungefär såhär kommer jag se ut imorgon
 
Back To School
 
Back To School by alicebjorklund featuring ballerina shoes

♡A-Aug.18,2013

Hej♡
Dagen har gått så himla fort! Har inte hunnit med någonting typ.. Morfar kom iallafall hit och åt lunch med oss idag, det var mysigt.
 
Men nu åkte han nyss hem. Så jag ska ta och beställa ett par nya hörlurar till mobilen, för mina har pajat.. Hörs senare. Kram♡
Earpods (Rosa)

♡A-Aug.17,2013

Hej igen♡
Nu är jag precis hemkommen och proppmätt från Dössberget. Det var grymt gott så nu är jag verkligen prooooppmätt! Jag åt lammytterfilé med rostad vitlökssky, ört & vitlökscréme och friterade potatisskivor.
 
Jag rekomenderar det verkligen och ni ska dit. Nu ska jag kolla lite på tv, om det är något kul. Kram♡

♡M-Aug.17,2013

Hejhej!
Idag var vi ju på stan, som Alice sa. Det var askul! Jag köpte lite saker som ni får se i ett annat inlägg, jag var på kupolen igår också så jag visar allt jag har köpt idag och igår i ett inlägg. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, suttit vid datorn och lagat mat typ, haha. Imorgon så blir det en heldag med laget. Först har vi match och sen ska vi ha kräftskiva, kul! Men ni får ha det de så bra så hörs vi sen, hejdå!

♡A-Aug.17,2013

Hej♡
Idag gick jag upp 07.45 för att hinna duscha och allt sånt innan vi tog bussen in till stan, jag, Emma, Moa och Sofia. Jag köpte en asmysig kofta och ett halsband. Kan visa er senare.
 
Vi hade iallafall grymt kul! När det var 1 och en halv timme kvar innan bussen gick, så gick vi in på Gina Tricot och provade massa konstiga kläder, haha. Och gud vad vi skrattade! Det var så himla kul.
 
Nu ska jag göra mig iordning för vi ska upp till berget och äta snart. Kram♡
 
Bild: weheartit

♡A-Aug.16,2013

Bilderna i collaget kommer från weheartit

♡A-Aug.16,2013

 
Dagens vill ha
 

1. H&M // 2. Gina Tricot // 3. Gina Tricot // 4. Gina Tricot // 5. H&M // 6. Gina Tricot

♡A-Aug.16,2013

Hej♡
Idag tog jag sovmorgon till 09.30, men jag är ändå så himla trött idag. Vi har iallafall varit på Ica Maxi och handlat på förmiddagen, sen åkte vi hem och gjorde mat.
 
Igår va jag med Emma, Moa och Sofia. Vi köpte pizza och gick och satte oss i slogboden ovanför skolan. Sen åt vi vinbär vid skolan och pratade massor. Det var askul, måste göras om!
 
Vi planerade massa saker vi ska göra i höst och så också. Det kommer bli såå kul! Imorgon ska vi nog på stan, får se om jag hittar något. Nu ska jag kolla om jag har missat något på datorn, haha. Kram♡
 
Hade inte så mycket roliga bilder, så ni får 3 bilder från Spanien förra året
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.15,2013

Hej♡
Nu är jag nyss hemkommen från gympasalen. Sista dagen är nu avklarad, vilket känns skönt. Men imorgon kommer man säkert inte veta vad man ska göra, haha.
 
Ikväll ska iallafall jag, Emma, Sofia och Moa träffas hemma hos Emma och äta och så. Det ska bli jättekul! Nu måste jag gå och duscha. Kram♡

♡A-Aug.14,2013

Godkväll♡
Idag har jag varit i gympasalen från 08.45 till 15.00. Men det är kul, man blir bara så himla trött! Jag höll på att somna när jag satt och kollade på tv nyss, och vi har inte ens någon soffa. Så vi sitter på köksstolarna och kollar på tv, haha.
 
Inte så kul, men vad ska man göra när man håller på att bygga om.? Men jag längtar efter en soffa att krypa ner i nu under hösten och vintern med en filt och bara mysa.
 
Imorgon är sista dagen på gympalägret, ganska skönt ändå eftersom jag har sån himla träningsvärk, haha. Sen börjar jag bli ganska trött på alla skrikande barn nu också. Jag ska nog inte jobba på dagis iallafall.
 
Aja, nu måste jag sova, så jag kommer upp i tid imorgon. Kram♡
Bildkälla: Google

♡A-Aug.14,2013

 
Autumn Outfit
Autumn Outfit by alicebjorklund featuring converse shoes

♡A-Aug.13,2013

Här kommer den äntligen. Hoppas ni gillar den även fast det inte blev världens bästa kvalité!
Och låten suger! Men man kunde bara välja mellan dåliga låtar, haha.
 

♡A-Aug.13,2013

Hej♡
Nu är jag hemma igen efter en dag i gympasalen. Det är jättekul, men när man kommer hem är man väldigt trött! Haha. Måndag till Torsdag, 08.00 till 15.00. Imorgon vet jag inte hur länge jag ska vara där, men det visar väl sig.
 
Nu ska jag bara sitta vid datorn och chilla, haha. Sen ska jag sova och ladda batterierna inför ännu en dag med massa skrikande barn. Kram♡
 
Igår spelade jag även in en video på sakerna jag köpte i Söndags, men när jag hade redigerat klart och skulle spara den kom det fram massa varningssymboler.. Så jag måste väl göra om allt igen, vi får se när den kommer upp. Men nu vet ni iallafall.

♡E-Aug.12, 2013

Hej!
 
Idag har jag varit tränare på gympalägret som Alice också skrev om, de har varit jätte kuul att komma igång igen:)
Japp, och just nu är livet så bra, dunkar musik på högsta volymen, dansar och ja känns bra dehär;)
Jag vet inte skriva det står helt still i huvudet, så ja vi hörs så läger jag upp nåra bilder:)
 

♡A-Aug.12,2013

Shoes
 
Shoes by alicebjorklund featuring rubber dog boots

♡A-Aug.12,2013

♡A-Aug.12,2013

Hej♡
Nu är jag hemma igen. Lägret var jätteroligt, men nu är jag jättetrött. Kommer ha träningsvärk imorgon, haha. Jag fick vara med mini på eftermiddagen också, det var jättekul!
 
Dom gjorde lite svårare saker så, det är ju roligare att passa på handvolt än på kullerbytta. Nu ska jag knäppa kort på sakerna jag köpte igår. Kram♡
 
Bildkälla: weheartit

♡M-Aug.12,2013

Hej!
Kom hem från lägret igår. Var hemma en timme och sen åkte jag ner till fotbollsplanen eftersom laget hade match! Men lägret var iallafall jätteroligt, lärde mig massa nya saker! Men nu så har jag världens träningsvärk, har ont i hela kroppen, haha! Hejdå!

♡A-Aug.11,2013

Hej♡
Idag har jag varit på kupolen och shoppat heeela dagen. Vi var där när dom öppnade, kl 11.00 och åkte hem vid 16.00. Så en hel dag har det varit. Men det var askul! Jag hittade faktiskt lite saker också.
 
Mest på rea. Tror att jag köpte 1 sak som det inte var rea på, så det var asbra! Det fanns faktiskt ganska mycket rea kvar än, vilket jag inte trodde. Det är så kul när man hittar saker som passar på rea.
 
Nu ska jag sova, för imorgon ska jag också på gympaläger. Det börjar ju som sagt kl 09.00, men vi ledare ska vara där 08.45. Så jag lär ju kliva upp i tid, haha. Men det kan vara bra nu inför skolan. 
 
Godnatt, sov så gott!♡
Bilder på sakerna jag köpte idag kommer imorgon

♡E-Aug.11,2013

Hellå!

Söndag idag. Om ni ikke visste. Rätt skönt för jag känner intr för att göra nånting, bara lyssna på musik eller kolla på youtube haha;)
Cruises - Florida Georgia Line
Stars Dance - Selena Gomez
Två av mina favvo låtar för stunden!
Igår fyllde mamma år så då hade vi lite middag å familjemys och så!
Sen i morgon är de gympa läger mån-tors, 08:45-15:00, typ som att börja skolan haha;) Men dock mycket roligare!! Jag ska alltså va med och va tränare/hjälpledare.
Ganska skönt lixom att komma igång med de så de inte blir pang rakt på skolan. Haha. Sen när Moa kommer hem från lägret ska väl vi alla hitta på något! Och juste i fredags var jag, Alma och Mickis ut på kvällen, och vi såg tyyp 70 små grodor eller nått, vi hade iallafall en bra o rolig kväll!:)
Men nu ska jah kolla på youtube, på StilaBabe09 senaste video! Hörs:)




♡A-Aug.10,2013

 
 
Dagens Vill Ha
 
Dagens Vill Ha by alicebjorklund featuring h&m

♡A-Aug.10,2013

Godmorning♡
Klev upp 08.30 idag. Har ätit frukost och nu ska jag duscha lite och klä på mig. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vid 15.00 ska vi iallafall iväg. Så jag kanske inte kommer skriva så jättemycket idag.
 
 
Men det kommer säkert något mer inlägg iallafall. Ikväll ska vi äta kräftor. Kram♡
 
Hittade några gamla bilder på blommor jag har tagit kort på

♡M-Aug.09,2013

Hej!
Vi hade gratis internet här i skolan så kommer nog hinna slänga in nått inlägg nån gång ibland. Men när vi kom fram så gick vi in i det klassrummet vi ska sova i. Efter det hade vi träning, middag och typ samling i aulan.. Träningen gick ganska bra och tränarna är asbra! Nu ska vi snart sova eftersom det ska va släckt snart.. Men hejdå!

♡A-Aug.09,2013

Godkväll♡
På eftermiddagen har jag inte gjort så mycket. Vi grillade när mamma kom hem och sen har vi kollat lite på tv, ätit chips och bara myst. Imorgon ska vi till pappas kusin för hon har konfirmerat sig.
 
På Söndag ska vi till kupolen och shoppa lite tills skolan börjar. Det ska bli kul! Nu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag kolla på blågula drömmar, haha. Kram♡
 

♡A-Aug.09,2013

Hej♡
Idag har jag varit med pappa på jobbet ett tag på förmiddagen. Vi monterade ihop lite möbler och så. Sen åkte vi och åt mat, och sen hem. Vi kom hem runt 15.00. Då satte jag mig vid datorn. Det är ungefär lika väder idag som det var igår, alltså regnigt.
 
Det är ganska skönt efter alla veckor med sol. Men det börjar kännas som höst nu när det är så pass kallt ute. Jag tycker att det är mysigt med hösten, man får ha på sig mysiga stickade tröjor och halsdukar m.m. Men det är ändå jobbigt att veta att det dröjer låååång tid tills det är sommar igen..
 
Vintern är så lång! Den tar ju alrig slut, haha. Nu kom solen fram, måste ut. Kram♡
 
 
 

♡M-Aug.09,2013

Hej!
Nu är jag påväg till Malung. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra när vi kommer fram men vi ska väl gå in där vi ska sova och så.. Sen är det träning ikväll tror jag.
Men jag kommer förmodligen inte blogga när jag är där så vi hörs väl på söndag, hejdå!
Det går inte att ladda upp bilder från min blogg.se app så det är därför ni inte får någon..

♡M-Aug.08,2013

Hejhej!
Idag har jag inte gjort så mycket, väldigt seg dag, haha! Jag har typ kollat på tv och packat, imorgon åker jag ju på zonläger. Åker vid typ halv 10. Det kommer va i Malung och det tar ju lite tid att åka dit så jag bloggar nog i bilen. Men kommer att vara där hela helgen, kommer hem på söndag kväll typ. Och just nu är jag ganska nervös! Men det går nog över när man väl är där..
Hejdå!

♡A-Aug.08,2013

Hej♡
Idag har det varit jättetråkigt väder! Det har regnat till och från hela dagen och varit jättekallt.. Så jag har setat inne och ugglat hela dagen. Men det är ganska mysigt det med, ibland iallafall.
 
Jag har hittat en asgrym tjej på youtube. Är säkert jätte efter med det, men ändå. Haha. Hon heter iallafall MakeupbyMandy24. Så det är ett hett tips om ni har tråkigt. 
 
Nu ska jag ta och äta lite mellis. Vet inte om man kan kalla det mellis när klockan är halv 6. Men det gör jag nu, haha. Mamma jobbar till 18.00, sen skulle hon åka och handla, Meja och Lovisa är uppe på ridklubben, och pappa åkte precis och jobbade.. Tror att det var någon tävling uppe på ridklubben nu på kvällen. 
 
Så nu sitter jag här i min ensamhet, igen. Men jag ska försöka hitta på något kul nu. Kram♡
 
Bilderna i collaget kommer från weheartit

♡A-Aug.08,2013

Hej♡
Igårkväll åkte vi iväg och hade lite picknick och badade. Det var jättemysigt, förutom att det regnade lite. Haha. Jag tog iallafall med mig kameran och knäppte lite kort som jag tänkte visa er. Kram♡
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.08,2013

Godmorgon♡
Idag vaknade jag redan vid 07.30, haha. Om 2 veckor ska man gå upp 1 hel timme tidigare. Det är att gå upp tidigt, läxor och prov som är det värsta med skolan. Men jag längtar faktiskt tills den börjar nu. 
 
Tror aldrig att jag har gjort det förut, men nu. Haha. Aja, nu ska jag kolla lite på youtube. Sen ska jag göra mig iordning och så. Kram♡
 
Bildkälla: weheartit

♡E-Aug.07,2013

Lyssnaa jag tycker att det är en jätte bra cover!!
 

♡A-Aug.07,2013

Kommentera gärna vilken du tycker luktar godast!
 
 
Victoria´s Secret
Victoria´s Secret by alicebjorklund featuring victoria secret perfume

♡A-Aug.07,2013

Hejsan♡
Nu håller jag på att laga mat. Kycklingbitar och ris blir det. Det är jättegott! På förmiddagen har jag inte gjort så mycket. Det regnade lite här nyss, men det gick över fort. 
 
Det är inte så fint väder nu heller, men det regnar iallafall inte. Man märker att sommaren håller på att ta slut nu, tråkigt nog. Men det har ju varit en fin sommar, iallafall om man jämnför med förra årets. 
 
Nu måste jag kolla maten. Kram♡
 

♡A-Aug.07,2013

 
Untitled #14
 
Untitled #14 by alicebjorklund featuring an eau de perfume

♡E-Aug.07,2013

Hej!

Jag har ju varit på kryssning i helgen tills på måndag, och jag tog maaassa bilder och nu kan jag lägga upp dom på bloggen från datorn för jag har mammas dator, (nästan min). Huhu. Vi har haft det jätte bra, vi åkte med Birka cruises, från stockholm till Polen sen till Gotland, och sen tilbaka på fyra dar men det kändes som mycket längre! Så ja, jag kan inte lägga upp alla bilder för det är för många;)

 
Första eftermiddagen/kvällen
 
  
 
Andra dagen och Polen
 
 
Dag tre på Gotland, och det var medeltidsvecka när vi var där så de va ju lite kul;)
 
På sista dagen tog jag inga kort för vi gjorde inget speciellt bara gled runt på båten:)
Sen tog jag maaaassa mer kort på blommor men jag lägger upp dom nån annan gång, så hade bra!

♡A-Aug.07,2013

Jag kollade lite i tidningen Elle igår. Tycker ni om den? Själv tyckte jag inte att den var bra. Trodde faktiskt att den skulle vara bättre.
 
1. Det var nästan ingenting att läsa..
2. Det var reklam på varenda uppslag..
3. Dom visade bara massa saker en vanlig person inte skulle kunna köpa..
 
Så jag tycker inte att den var värd att köpa. Det stog även att den skulle handla om frisyrer till hösten, men det enda dom visade var bilder på ett hår som stog åt alla håll, haha. Så nej..
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.06,2013

Hej igen♡
Var ute och fotade lite på eftermiddagen, så här kommer det lite bilder. Kram♡
 
Och där kom blomman, haha
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.06,2013

Hej♡
Förra veckan beställde vi några saker från H&M, och idag kom det. Jag beställde en kofta, är jättenöjd! Kram♡
 
Den ser dock inte så fin ut på bild, menmen..
Ni kan kolla på H&M´s hemsida istället, om ni vill http://www.hm.com/se/product/14899?article=14899-A#shopOrigin=SD

♡A-Aug.06,2013

Vardags Outfit
 
Vardags Outfit by alicebjorklund featuring super skinny jeans

♡A-Aug.06,2013

Godmorgon♡
Vaknade vid 08.15 idag, och nu har jag precis ätit frukost. Igår gjorde jag inget speciellt, var hemma med mamma hela dagen.Vi var på konsum, lagade mat, och satt ute på altanen, typ.
 
Idag vet jag inte heller vad jag ska göra. Hörde någonting om att Lovisa skulle va med någon kompis, som vanligt.. Och Meja ska till stan med en kompis. Så det kanske blir gårdagen i repris, haha. 
 
Nu ska jag kolla youtube, lite bloggar och sånt. Kram♡
 

♡M-AUG.05,2013

Det här köpte jag på Kupolen..
T-shirt, Team Sportia - 75:-
Jeans, Bikbok - 499:-
 
 

♡A-Aug.05,2013

 
 
 
Untitled #10
 
Untitled #10 by alicebjorklund featuring h&m

♡A-Aug.05,2013

Hej♡
Vaknade redan vid 08.00 idag, men jag gick inte upp förens kvart i 9. Åt frukost, klädde på mig och så. Nu sitter jag här. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra idag.
 
Jag börjar iallafall bli lite hungrig. Nu kom posten så jag ska gå och hämta den, få se om det är något spännande. Kram♡
 

♡M-Aug.04,2013

Hej!
Kom hem vid halv 7 typ och har inte gjort så mycket sen dess.. Men matchen gick inte inte jättebra, vi förlorade med 3-0 tror jag det va men det var ändå ganska jämnt. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas det blir varmt så man kan åka och bada. Men jag har inget å skriva om så ni får några bilder..

♡A-Aug.04,2013

Hej♡
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Bara varit hemma. På förmiddagen dammade jag i mitt rum och fixade lite. Sen duschade jag och åt mat, på eftermiddagen målade jag ladan. 
 
Dagarna går så himla fort nu! Man hinner inte med någonting.. Imorgon är mamma ledig iallafall, så då kanske vi hittar på någonting, haha. Nu ska jag gå upp och kolla om det är något på tv. Kram♡
 

♡A-Aug.04,2013

Är det något speciellt ni vill se här på bloggen?
Kommentera gärna!

♡A-Aug.04,2013

Hej♡
Har ni lyssnat på den här tjejen? Om ni inte har det måste ni lyssna på henne nu! Hon är grymt duktig på att sjunga!
 

♡A-Aug.04,2013

   
Easy Outfit
 
Easy Outfit by alicebjorklund featuring h&m jeans

♡A-Aug.04,2013

Hej♡
Igår åkte vi och badade på eftermiddagen. Vi tog med oss våra kusiner också. Det var jättekul! Kram♡
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡M-Aug.04,2013

Hej! Igår så var jag i Borlänge och kollade på mattes match, sen var jag på kupolen en liten stund också, ni får se vad jag köpte sen.. Idag har jag match och jag är ganska nervös eftersom sist jag spelade match var i juni.. Men det ska nog gå bra! Matchen börjar kl 15 i Mora så jag kommer nog inte hem förrän ikväll, får se om jag slänger in nått inlägg då. Hejdå!

♡A-Aug.03,2013

 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.03,2013

Hej♡
Jag tror att jag har glömt visa er mina nya skor, köpte dom på H&M för någon vecka sedan.
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.02,2013

Hej
Har inte gjort så mycket sen jag skrev förut. Plockat lite hallon, och ätit typ. Nu på kvällen var jag ute och fiskade med Meja och Isak. Dessvärre var inte fiskarna så hungriga idag..
 
Men det var hur fint som helst på sjön! Helt spegelblankt och solnedgången i horisonten. Underbart! Nu måste jag sova, jag är så trött. Men Lovisa och hennes kompis sover också här nere..
 
Jag som tyckte att det var så bra att jag har mitt rum här nere när hon har sitt uppe, haha..  Men nej. + att dom ser på film. Får se hur bra det går att sova då.. Men jag är trött, så jag hoppas att jag somnar snabbt. Godnatt
 
Bilder från Spanien

♡A-Aug.02,2013

Training
 
Training by alicebjorklund featuring adidas tank tops

♡A-Aug.02,2013

Igår gick jag ut och knäppte lite kort på eftermiddagen
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

♡A-Aug.02,2013

Hej
Imorse blev jag sugen på att träna, så jag laddade ner en app på mobilen och körde. Det gäller att passa på, innan jag ångrar mig, haha. Men det är så himla skönt nu efteråt! 
 
Idag är jag hemma själv. Mamma och pappa jobbar, Meja är hos morfar och Lovisa är med en kompis. Dom ska sova över sen. Här.. Men det ska väl gå bra, hoppas jag. Tur att mitt rum är nere, haha.
 
Nu har jag precis duschat och ska snart äta något. För jag är hungrig. Hörs senare. Kram
 
Appen jag använde: 
 

♡M-Aug.01,2013

 Hejhej! 1 augusti idag och jag har lite ångest, haha! Men skolan börjar snart och det ska bli kul och träffa alla kompisar men nu börjar alla prov, allt plugg och ja vad ska man säga? Men idag har jag har i alla fall varit med Anna och vi gjorde inget speciellt, typ spela wii..  Men sen tycker jag att ni kan kommentera vad ni vill att vi ska skriva om för jag har ingenting att skriva om just nu så det skulle va kul med lite tips!  Hejdå!
 

♡A-Aug.01,2013

Back To School
 
Back To School by alicebjorklund featuring jean shorts 

♡A-Aug.01,2013

Godmorgon
1 Augusti och 19 dagar kvar på sommarlovet, men på något sätt känns det inte så hemskt ändå. Jag har massa saker att se fram emot.
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Både mamma och pappa jobbar. Men jag kanske ska vara med pappa på jobbet, vi får se. Nu ska jag hoppa in i duschen. Kram

♡E-Aug,01.2013

HejjFörsta Augusti nu...Även fast de närmar sig skolstart så känns de bra. Eller kanske inte att skolan börjar, men allt annat dansen å gympan. Jag har saknat dansen såååå mycket. Men snart så;)Jag kanske inte kommer lägga uop nått nu på i helgen för jah ska åka förja till Polen och Gotland, å då vill jag inte sitta och skriva på mobilen ju. Ja de va de jag skulle säga, så hade bra:)