♡A-Juli.31,2013

Hej
Jag skulle jättegärna vilja veta vilka ni är, det skulle vara väldigt kul att få reda på! Så ni får gärna kommentera erat namn och så. Kram
 

♡A-Juli.31,2013

Hej
Imorse efter frukosten gick jag ut och hjälpte mamma plocka hallon. Dom var så himla goda, knallröda och stora. Sen åkte vi till Rusta och köpte lite välbehövliga saker, så som shampoo och tvål. Sen till Ica Maxi och handlade lite, där köpte vi glass.
 
Jag provade daim med jordgubbssmak, eller vad man ska säga. Och den var faktiskt riktigt god, jag trodde inte att den skulle vara så god. Men det var den! När vi åkte hem var klockan typ halv ett. Då gjorde vi mat, vi åt mackor. Med typ rostbiff, brieost och sånt.
 
Det är så himla gott, typ bland det godaste jag vet, haha. Sen åkte vi till banken för att fixa så jag skulle kunna kolla saldot i mobilen. Vi åkte med pappa dit, för han skulle och jobba.
 
Men sen när vi skulle gå hem hade det börjat spöregna.. Så man fick gå en liten bit medans det inte regnade så mycket, sen fick man ställa sig under ett träd eller något, och vänta tills det skulle sluta. Haha. 
 
Vi kom iallafall hem tillslut. Kram
 
 
 
 
 Bildkälla: Google

♡A-Juli.30,2013

Hej
På förmiddagen var jag och plockade blåbär med mamma, Meja, Lovisa och morfar. Jag satt och rensade det dom hade plockat, haha. Det var iallafall roligare än att plocka dom. 
 
När jag kom hem, var jag så trött att jag gick och la mig i sängen med datorn i knäet och myste. Nu regnar det också. Man blir så trött när det regnar.. Men man ska väl inte klaga nu. Eftersom att det har varit jättevarmt länge nu. Så det var nog välbehövligt med lite regn, inte minst sagt naturen. Gräsmattan är typ helt brun..
 
Som jag skrev förut så kom ju H&M katalogen idag, så jag har kollat lite i den och så. Jag älskar när den kommer! Det är så mysigt att bara sitta och kolla på alla fina kläder.
 
Nu ska jag gå upp och äta mellis, för jag är lite hungrig, igen. Haha. Kram
 

♡A-Juli.30,2013

Mina och mammas hallon och svartvinbärsmuffins↓ 
 
Hallon och svartvinbärsmuffins
100 g smör 
2 st ekologiska ägg 
1.5 dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker 
2 dl ekologisk mjölk 3% 
ca 50 g hackad vit blockchoklad
4 dl vetemjöl 
2 tsk bakpulver 
1 nypa salt 
 
Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins.

 

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.

 

3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.

 

4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i muffinssmeten.

 

5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.

 

6. Häll i lite smet, lägg sedan i några hallon, några svartavinbär och lite vitchoklad. Varva och avsluta med några bär på toppen.

 

7. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills dina muffins är är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)

 

8. Provsmaka och njut!

  

Lycka till!

Leilas grundrecept

♡A-Juli.30,2013

Jaaa, H&M-katalogen har kommit!
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★E-Juli.29,2013

Hej:)

Idag har varit en rätt slö men skön dag, jag gick upp tidigt idag kl åtta, eller jag hade alarm på åtta men gick ner halv nio å åt frukost. Sen kollade kag lite på youtube. Jag har vart med Linnea typ hela dan förutom på eftetmiddagen, men vi solade, försökte gö soltatueringar, men ingen hade tålamod att ligga och sola så länge, sen spelade vi kubb och hoppade studsmatta. Och dansade;)
Sen på eftermiddagen åkte jag, mamma och mickis till sågmyra och konsum. Sen åt vi hemmagjord pizza till middag! Och eftersom de var sån slö dag så sprang/gick jag och Linnea upp till stallet sen ner i baggarvet sen hem. Och då körde vi lite styrka, badminton och dansade!:)
Så ja en hel ok dag!
Vi hörs, hadet bra:)






★M-juli.29,2013

Hejhej!
Idag har jag inte gjort så mycket, typ plockat hallon, hjälpt pappa lite med poolen, lagat mat, och kollat på youtubeklipp, allmänt tråkig dag helt enkelt.. Men nu på kvällen hade jag träning, den var faktiskt riktigt rolig, förutom att jag stukade fingrarna. Men det går nog över om några dagar!
Men vi hörs!

★A-Juli.29,2013

Hej
Idag har jag varit med pappa till jobbet en sväng. Påvägen dit köpte vi spån och sen fick hans jobbarkompis åka med hem. 
 
På förmiddagen gjorde jag inget speciellt. Då hade jag rätt tråkigt, haha. Nu har jag fått ont i halsen igen.. Det är så himla jobbigt, gör så ont när man ska svälja.. Hoppas att det går över snart iallafall.
 
Nu tror jag att mamma håller på med maten igen. Ni borde tro att det enda jag gör är att äta och sova, haha. Kram
 
Jag Älskar Frukt

★A-Juli.29,2013

Godmorgon
Gick och la mig i sängen igen efter frukosten. Jag älskar min säng, haha. Idag har mamma börjat jobba igen, och pappa kom hem imorse efter att ha jobbat natt. Jag tror att vi skulle åka och köpa spån till hästarna idag. 
 
Annars vet jag inte om jag ska göra något speciellt. Vet inte vad det ska bli för väder heller.. Imorgon verkar det inte som att det skulle bli så bra väder. Mest regn, tror jag. Iallafall enligt yr.no. Kram
 
Jag är jättesugen på att blogga, haha. Men jag vet inte vad jag ska blogga om.. Så om ni har några förslag, så får ni jättegärna kommentera!
  

★E-Juli.29,2013

Så nu kommer resten av bilderna, säkert dålig kavlité men de kanske är kul att se iaf;)
























jag vet inte om se syns men på sista bilden så hoppar hon in i en kanon iaf:) hörs







★E-Juli.28,2013

Hej:)

Juuusst nu är jag på cirkus men de är paus nu så jag passa på att lägga upp dehär. På Cirkus Scott! Haha älskar att kolla på cirkus;)
ooooh shieet nu börjare jag slänger upp en bild nu så tar jag resten efter!;)))


höörs!

★A-Juli.28,2013

Wanties
 
Wanties by alicebjorklund featuring loose fit jeans

★A-Juli.28,2013

Hej
Idag vaknade jag 09.00, vilket jag har gjort typ hela veckan. Tänk vad jobbigt att behöva gå upp 2 och en halv timme tidigare om 25 dagar.. 25 dagar!? Det är ju inte ens 1 månad.. 
 
Aja, det är bara att njuta nu dom sista veckorna innan man börjar igen. Men jag tycker ändå att det ska bli ganska spännande att börja 8:an. För man kommer ha 2 veckors prao, vilket jag ser fram emot. Sen är det väl mycket annat också.
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Vädret är lite varierande. Så jag vet inte. Hörs senare. Kram
 

★A-Juli.28,2013

Odd Molly
 
Odd Molly by alicebjorklund featuring a zip wallet

★A-Juli.27,2013

Gillar ni när jag lägger ut collage, eller är det bara tråkigt att kolla på?

★A-Juli.27,2013

Hej
Nu kom jag nyss hem från Ica Maxi. Var där och handlade med mamma nu på kvällen, det är väldigt skönt att göra det såhär sent. För man är typ själv där då, haha. Så man kan liksom kolla på vad man vill och så.
 
Idag har jag också varit i sommarstugan. Jag fick köra båt och det var jättekul, haha. Det var väldigt varmt idag också, lite kvavt. Men man kan ju bada om man vill det så. 
 
Vid 18.00 kom morfar och så åt vi middag och myste lite. Det var trevligt. Nu ska jag sova igen. Kram
 
Grattis Moa♥
Hoppas att du har haft en fantastisk dag!
 Tror att det var den enda bilden man såg ditt huvud på, annars brukar det vara någon annanstans, haha.

★A-Juli.27,2013

Simple Outfit
 
Simple Outfit by alicebjorklund featuring satchel style handbags

★A-Juli.26,2013

Hej
Ännu en dag spenderad i sommarstugan, dock var vädret lite varierande idag.. Ena stunden regnade det och den andra var det hur fint som helst. Men mestadels har det varit fint, det var hur varmt som helst i vattnet idag också! 25 grader visade termometern, den är ioförsig på väldigt grunt vatten.
 
Så det kanske var runt 22-23 grader, men man kunde ligga i en halvtimme utan problem. Så underbart! Nu på kvällen har vi varit på picknick. Vi tog med oss tacos och kubbspelet och åkte upp till berget och satte oss på en åker, haha. Det var så mysigt!
 
Sen åkte vi på sightseeing runt i byarna här omkring och så. Det var jättekul, men lite pinsamt för vi åkte förbi samma människor 4 gånger, haha. Jag skojar inte. Vi visste inte riktigt vart vi skulle.
 
Först åkte vi upp när dom var hemma på sin gård, sen åkte vi ner där några sekunder senare. När vi åkte en annan väg var dom där och sen skulle vi åka tillbaka då kom dom gåendes igen, haha. Lite pinsamt. Men det är ju tur att man förhoppningsvis inte kommer träffa dom igen.
 
Nu ska jag sova, så jag kommer upp någon gång imorgon. Kram

★M-Juli.26,2013

Hejhej!
Idag har jag bara varit hemma. Vi håller ju på och gräver för vi ska lägga nytt grus så jag har typ lagt på duk som ska var under, och sen har jag bakat eftersom jag fyller år imorgon och ska ha släktkalas då.. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra riktigt, men jag hittar väl på nått. Kanske åker och badar eller nått sen eftersom det är så sjukt varmt, det var 35 grader här imorse!
 Men vi ses sen hejdå!
 

★A-Juli.26,2013

Några Bloggar Jag Följer
 
Linn Ahlborg, 14 år - linnahlborg.se
Clara Holmberg, 16 år - claraholmberg.se
Anna Hermansson, 17 år - annahermanson.blogg.se
Ebba Lillieström 17 år - ebbalilliestrom.blogg.se
Amanda, 16 år - amandafoton.blogg.se
Matilda Engdahl, 17 år - matildaengdahl.se
Nicole, 17 år - nicoleisabelles.blogg.se
Fanny Pettersson, 17 år - photobyffanny.devote.se
Pauline Hansson, 14 år - palosfoto.blogg.se
Louise Hansson, 14 år - louisehaanssons.blogg.se
Emilia Ehrencrona, 18 år - ehrencronas.blogg.se
Amanda Wikström, 17 år - getgorgeous.blogg.se
Amanda Wikström, 17 år, privat - trulyamanda.blogg.se
Karolina, 16 år - bykarolinaa.blogg.se
Andrea Hedenstedt, 17 år - andreaviktoria.blogg.se
Filippa Lindau, 17 år - filippall.blogg.se
 

★E-Juli.25,2013

 
Hej

Förlåt för att jag aldrig lägger upp nå upplägg nu på senaste tin. Men ja de är sommarlov å det händer saker man åker bort å jag kan lixom planer att jag ska lägga upp ett inlägg sen händer de nått annat. Och sen hade jag tänkt att lägga upp bilder på mina dagar, dom kort jag tagit med min kamera men vår dator håller på att ge upp så det funkar inte och då blev det att jag inte visste vad jag skulle lägga upp..
Men ja annars, så ja mitt sommarlov är lite upp och ner just nu. Det ja jag vet inte men vissa dagar har varit sämre nu och ja.
Jag hoppas att ni iallafall har ett bra sommarlov, de har ju varit himmla fint väder och så varmt!! Jag höll på att smälta idag. Haha.
Ja jag ska försöka lägga upp mer inlägg men nu ska jag kolla lite på youtube. Hare bre!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

★A-Juli.25,2013

Några jag prenumererar på på Youtube
 
Amanda Wikström - Skönhet
Linn Ahlborg - Hauler, Skönhet, Tags, Unboxing Videos
Macbarbie07 - Skönhet, Hauler, Outfits Videos
Maybemakeup901 - Skönhet, Tags, Follow Me Around Videos
Sara Nyström - Tags, Hauler, Skönhet
 

★A-Juli.25,2013

Hejsan
Idag har jag varit i farmor och farfars sommarstuga hela dagen, vi åkte dit vid 10.00 och kom hem runt 19.00. Det har varit grymt varmt idag! Så himla skönt, typ utomlandsvärme. Så man man var tvungen att bada typ hela tiden.
 
Det har varit jättekul idag, mina kusiner var också där. Så jag har busat med dom, badat jättemycket och solat lite. Har varit där typ hela veckan. Men det är så nära och det är mycket skönare att vara där, för där har man vattnet precis bredvid sig när man solar. Så man slipper svettas ihjäl, haha.
 
Meja och Lovisa skulle sova där inatt också, så nu har jag mamma och pappa helt för mig själv, haha. Men just nu kollar jag lite på youtube, för dom sitter och äter. Ska snart gå upp. Kram
 
 
 

★A-Juli.24,2013

Easy Outfit
 
Easy Outfit by alicebjorklund featuring jean shorts 

★A-Juli.24,2013

Kim Cesarion – Undressed
 Britney Spears – Ooh La La (from The Smurfs 2)
Zara Larsson – Love Again
Sebastian Ingrosso – Reload - Vocal Version / Radio Edit
 

★★★★★

★A-Juli.24,2013

3 Outfits
 
3 Outfits by alicebjorklund featuring a shopping tote bag

★A-Juli.24,2013

Hej
Idag har jag varit i Fjällgrycksbo hela dagen. Det har varit jättekul! Jag har badat jättemycket, och det var faktiskt varmt i vattnet idag. I luften också för den delen, vilket kan underlätta, haha. 
 
På morgonen hann jag med massa bra saker också, haha. Jag städade toan nere, vek tvätt och dammsög. Så nu är det gjort, vilket är väldigt skönt!
 
Nu ska jag gå upp och äta något. Vi skulle äta där, i Fjällgrycksbo alltså. Men dom hade inte så mycket mat, haha. Så, jag ska ta och äta något hemma också. Kram
 

★M-juli.24,2013

★A-Juli.24,2013

Beach Style 2013
 
Beach Style 2013 by alicebjorklund featuring h&m shoes

★A-Juli.23,2013

Hej
Idag har jag varit ute på äventyr, haha. Först åkte vi till Nusnäs och köpte en present. Sen åkte vi till Rättvik och åt mat på Sjövillan, efter det gick vi ner till stranden och la oss och solade. Det var så himla mysigt där, det kändes som att man var utomlands!
 
När vi hade ledsnat på det gick vi och köpte rättviksglass, det är sååå gott! Jag tog ``Oreo cookies och Jordgubb, smultron sorbet´´. Båda dom var jättegoda. 
 
Vi kollade lite i stånden där också, eftersom att det var Tisdagdagskul idag så hade dom lite stånd och sånt där. Sen åkte vi hem. Åt mat, sen badade jag lite i vårat badkar, haha. 
 
Och nu har jag hamnat här. Jag provade göra ett collage på polyvore förut också, och det var jättekul. Så det kanske kommer lite collage därifrån hädanefter. Nu ska jag snart gå och sova. Kramis

★M-juni.23,2013

Hejhej!

Orkar inte berätta allt jag har gjort dom senaste dagarna så jag tar allt lite kort.. Jag har varit med Alice och Mickis, sovit över med Linn, vart med Linn, badat, tränat, sovit, och idag har jag bara varit hemma och hjälpt till.. 

Och det har varit jättefint väder så då vill jag inte sitta inne med datorn, om ni förstår. Men nu är det bara 4 dagar kvar tills jag fyller år och om jag ska vara ärlig längtar jag inte lika mycket som jag har gjort alla andra år. Men jag bloggar nog mer ikväll, hejdå!

★A-Juli.22,2013

//När min kusin kom hit i Fredags fikade vi lite på eftermiddagen//

★A-Juli.22,2013

//Blommor från helgen//

★A-Juli.22,2013

Hej
Idag har jag varit i farmor och farfars sommarstuga hela dagen. Det var jättemysigt, men ganska allt.. Men jag badade såklart ändå. Det finns en ganska stor badring där som jag låg och guppade i, haha. Det var kul. 
 
Mina kusiner vad där också, så man hade något att göra hela tiden. Alice, Alice kom, Hallå Alice. Haha, så låter det typ hela tiden, men det är kul.
 
Man blir aldrig görs lös iallafall. Vi åkte hem vid 17.30 för vi var hungriga. Så vi gjorde mat, stuvade makaroner och bacon vart det. För vi orkade inte åka till affären och köpa fläsk, haha. Men det gick det med. 
 
Nu har jag setat och kollat lite på youtube, och snart ska jag nog gå upp för Lovisa kom nyss ner och frågade om jag ville vara med och spela yatzy. Så jag måste gå upp och kolla om vi ska spela. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.21,2013

Hej
Idag har jag varit med Moa och Mickis, vi badade, skrattade och åt pizza. Det var jättekul! Det måste göras om någon gång när Emma också kan vara med. Jag kom hem vid 16.00 och då hjälpte jag Mickis med hennes blogg.
 
Igår hjälpte jag också Ronja med hennes nya. Så ni kan kika in deras bloggar. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, då är det ju Måndag igen.
 
Det går så himla fort.. Veckorna bara flyger iväg, och man hinner inte med.. Vill inte att sommarlovet ska ta slut! Aja, nu ska jag nog snart gå och sova. För jag är väldigt trött, haha. Godnatt
 
Ronjas blogg: http://ronjachristin.blogg.se/
 
Mickis blogg: http://mickiise.blogg.se/

★A-Juli.20,2013

Hejsan
Idag har jag varit på stan en sväng. Var där med min kusin, hennes mamma, min mamma och Meja. Jag köpte 1 par jättesöta skor från h&m. Jag brukar alltid få skavsår, speciellt av ballerinaskor. 
 
Men inte av dom här, än så länge iallafall. Peppar, peppar.. Haha. Vi kom hem runt 14.30, då vi åkte och handlade innan vi åkte hem, på City Gross. För ikväll ska vi grilla, ska bli sååååå gott!
 
Imorgon åker ju dom som sagt hem, eller jag tror att dom skulle åka till Stockholm, men iallafall. Jag tror även att jag ska va med Emma och Moa imorgon. Det blir kul, äntligeen. Vi har försökt så många gånger men aldrig lyckats, för att det var någon som skulle bort, eller inte kunde helt enkelt. 
 
Men nu hoppas jag verkligen att det blir något. Nu ska jag gå upp och äta, för jag hoppas att maten är klar snart, hihi. Kramis
 

★A-Juli.19,2013

Hej
Igår kväll satt jag vid datorn och kollade på Ikeas hemsida. Där man kan bygga ihop sin egen garderob, jag vill nämligen har en med skjutdörrar. Så det höll jag på med typ hela kvällen, haha. 
 
Imorse vaknade jag vid 08.30, duschade, åt frukost och det jag brukar göra på morgonen. Sen följde jag med mamma till konsum, men jag satt kvar i bilen, och herregud vad lång tid det tog, haha. Jag tror jag satt där i flera timmar. 
 
Nu är jag iallafall hemma igen och väntar på att min kusin ska komma, från Sundsvall. Min morbror (alltså Julias pappa) skulle åka till en kompis i Stockholm, så då passade dom på att åka ner hit över helgen. 
 
Det blir mysigt. Från det ena till det andra, men det var väldigt kallt imorse! Eller det är det fortfarande. Det är så konstigt, ena dagen kan det vara hur varmt som helst. Som igår, då var jag ner vid Lisstjärn och badade på kvällen och det var hur varmt som helst där, jag tror inte att det har varit så varmt på hela sommaren i vattnet. 
 
Och idag måste man ju typ ha långbyxor och jacka på sig, haha. Kanske inte riktigt, men det var iallafall mycket kallare idag.. Nu har jag svamlat färdigt. Hörs senare. Kram
 

★M-Juli.18,2013

Hejhej! I Tisdags så var jag i Gävle och jag köpte lite grejer där som ni ser nedanför, jag köpte även lite från IKEA som jag visar i ett annat inlägg.. Men igår så var jag med Linn hela dagen och hade efit-träning på kvällen, sen efter den så kom Linn och sov här, idag så har vi badat, cyklat runt Baggbo, kollat på tv och spelat lite fotboll. Det är därför jag inte bloggat på länge.. Men vi hörs senare!
 
 
Saltspray - Kicks, ca 80 kr
Tröja - Bikbok, ca 120 kr
Tröja - H&M, 75 kr
 
Väldigt dåliga bilder, men jag hade bråttom så detta får duga..
 

★A-Juli.18,2013

Hej igen
Igår när mamma var och handlade bad jag henne köpa Clearasil Deep Cleansing Pads till mig. Har hört massa bra saker om den, så jag ville testa. Kan berätta vad jag tycker om den när jag har testat den lite mer.
 
40:- på Ica Maxi
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.18,2013

Hej
Idag har jag varit på soliga Torsdagen i Leksand. Leksand är faktiskt jättemysigt! Men man åker ju typ aldrig dit, vilket är lite synd. Det är ju ganska litet, men ändå så mysigt. Med små caféer, resturanger små butiker och sånt. 
 
Jag köpte ett Jack Daniels linne i ett marknadsstånd. Jag tycker dom är så snygga och har velat haft ett sånt ett tag nu. Så jag passade på, 100 kr betalade jag för det. Och jag tror att det kostar ca 129 kr på nätet. Så jag är rätt nöjd med det köpet, haha. 
 
Nu har jag precis hjälpt pappa bära ut lite saker från det gamla köket. Det ser typ ut som ett bombnedslag där inne just nu. Men det blir förhoppningsvis bättre sen.
 
Vi hör senare. Kram
 
Fick en idé att jag skulle hänga upp det i trädet när jag tog kort, haha
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.18,2013

MIN OUTFIT IDAG
 
Chinosshorts från Lager 157 /Linne från Gina Tricot

★A-Juli.17,2013

Dagens middag: Hemmagjord pizza 
(den ser jätte flottig ut på bilden)
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.17,2013

ABOUT ME TAG
1. Har du något mellannamn? - Jag har 2, Karin och Elvira
2. Favoritämne i skolan? - Idrott
3. Favoritdricka? - Cola
4. Favoritlåt just nu? - Bombo - Adelén och Am I Wrong - Envy
5. Vad skulle du döpa dina barn till? - Vera, Elsa eller Astrid/ Wilston, Vincent eller Vilgot
 
6. Går du på någon sport? - Nej,  men jag har gått på gympa
7. Favoritbok? - Jag läser typ aldrig böcker
8. Favoritfärg? - Lila, Turkos, Rosa, men jag gillar Svart, Vit och Grå också
9. Favoritdjur? - Jag är typ rädd för alla djur, haha
10. Favoritparfym? - Vet ingen speciellt, men dom som luktar gott
 
11. Favoritsemester? - Jag älskar att åka på semester, så typ alla jag har varit på, haha
12. Har du gått ut skolan? - Just nu har jag sommarlov, men jag har några år kvar
13. Har du någonsin varit utanför landet, isåfall hur många gånger? - Jag har varit i Spanien 4 gånger (min farmor och farfar har en lägenhet där)
14. Vilka språk talar du? - Svenska, Engelska och lite Franska
15. Hur många syskon har du? - 2, Meja och Lovisa
 
16. Favoritbutik? - H&M, Gina Tricot, Cubus och BikBok
17. Favorit resturang? - Vi äter nästan aldrig på resturang
18. Tycker du om skolan? - Jag älskar den inte, men man måste ju gå dit och man har ju redan gjort det i ett antal år, så det är bara att kämpa på
19. Favorit youtuber? - Sara Nyström, Linnahlborg, maybemakeup901, missbarbie07
20. Favoritfilm? - Jag gillar inte att kolla på film
 
21. Favorit TV-show? - Jag kollar aldrig på sånt
22. PC eller MAC? - PC, för jag har aldrig haft en MAC
23. Vilken telefon har du? - En svart iPhone 4
24. Hur lång är du? - Sist jag mätte mig var jag ungefär, 162 cm
 

★A-Juli.17,2013

Godmorgon
Just nu ligger jag nere i sängen och myser. Jag hamnade här efter att ha varit uppe och ätit frukost. Har legat och kollat på datorn lite. Mamma kom nyss ner och frågade om jag ville vara med ut och cykla.
 
Jag vet inte vart, och det tror jag inte att hon vet heller.. Vi får väl se, jag tycker inte att det låter så väldigt inbjudande direkt, menmen.. Jag måste väl gå och klä på mig och så, sen får vi väl se. 
 
Vi skulle egentligen ha åkt till Göteborg idag för vi skulle hälsa på mammas moster, men det är ju Gothia Cup den här veckan. Vilket vi inte visste förra veckan när vi ringde till henne och frågade om vi fick komma och hälsa på, haha. Men vi hade inte bokat något hotell eller någonting, som tur var. 
 
Men vi kanske hade märkt att det inte fanns något ledigt hotell, om inte annat, haha. Det var iallafall väldigt tråkigt, för jag har längtat så himla länge efter den här dagen. Men vi får väl hitta på något annat som vanligt. Nu måste jag gå upp. Kram
 

★A-Juli.16,2013

Var det bara jag som inte visste det här, haha?
 
Källa: http://alexandrasmode.com/category/jag-tipsar.html 
———————
 
 
Tänkte tipsa er om att kika hur länge era produkter till håret och huden osv egentligen räcker. Varje skönhetsprodukt har en sådan liten burk på sig, där det står hur länge produkten håller sig fräsch i öppnat skick. Till exempel en parfym håller sig i 36 månader medan min ögonsminksrengöring endast håller sig i 6 månader. Så kika upp det, kanske har ni massor av gamla produkter som bara står och skräpar? Jag är expert på att samla och spara på saker, är så glad att detta ger mig en anledning att slänga onödiga skönhetsprodukter! ♥
—————— 
 
Källa: http://alexandrasmode.com/category/jag-tipsar.html

★A-Juli.16,2013

Hej
Idag har jag varit och badat på lugnet. Det var kul + att jag har fått en bikini-rand, haha. Vi kom hem kl 15.00 ungefär och då la jag mig på gräsmattan och solade andra sidan. Sen gick jag och Lovisa ner till Lisstjärn och badade. 
 
Det var skillnad att bada i en pool och i en sjö, tror det var typ 32 grader i poolen. Så man blev ju lite bortskämd där, haha. Nu är jag hungrig igen, så jag hoppas att vi snart ska äta. Kram
 

★A-Juli.15,2013

★A-Juli.15,2013

Hejsan
Nu kom jag nyss hem efter att ha varit och tränat i stan. Känns som att det var jättelänge sedan jag tränade nu, men idag har jag gjort det igen. Det är skönt nu efteråt.
 
Vi tänkte prova något nytt eftersom det är ``sommarlov´´ på träningen här hemma, så åkte vi in till stan. Men det var inte kul, för programmet var jättekonstigt, hon bytte övningar hela tiden och hoppade fram och tillbaka. Så precis när man hade fattat en övning så bytte hon till en annan.
 
Men nu har vi iallafall testat, men det var nog första och sista gången, haha. Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och så. Kram
 

★M-Juli.15,2013

 

★M-Juli.15,2013


Stickad tröja, Lager 70 - 99 kr
 
 
 
 

★A-Juli.14,2013

★A-Juli.14,2013

Hej
Igår kväll tog vi med oss godispåsen och gick ner till Lisstjärn och myste, vi badade, åt godis och hade det bra. Det var hur mysigt som helst!
 
Sen gick vi hem och kollade på fotboll, det var faktiskt kul att se, dom vann ju, haha. 5-0 mot Finland, dom sög ju, Finland alltså. Idag tog jag sovmorgon, vaknade kl 10.00. Det är så skönt med sommarlov, man kan sova tills man vaknar, och man slipper höra det hemska ljudet från mobilen som ringer 06.30 varje morgon. 
 
Mamma skulle åka till Sågmyra vid 11.00 så jag följde med, när vi kom dit 11.10 ungefär var det helt fullt på parkeringen (dom öppnar 11.00). Det var hur mycket folk som helst där.. Men vi skulle som tur var bara på Calimero för mamma skulle köpa en present till hennes jobbarkompis.
 
Sen åkte vi in och lämnade det på hennes jobb, fixade några ärenden på stan och sen åkte vi hem igen. Nu på eftermiddagen har pappa haft kalas. Det var trevligt, haha. Nu har dom nyss åkt hem och jag passade på att smyga ner och sätta mig här vid datorn lite. 
 
Nu ska jag fixa lite saker. Kram
 

★M-Juli.13,2013

 Hejhej!
Inte bloggat på några dagar, men från torsdag till fredag så sov jag över hos Linn, det var askul! Och igårkväll så var hela familjen där med några andra familjer, vi spelade brännboll, åt mat, spelade lite fotboll och kollade på film. Idag så har jag bara varit med familjen. Vi var i Insjön och kollade i butikerna där. Hittade en tröja på Lager 70 som jag visar sen. Efter det så åkte vi och bada i Siljan, inte vid långbryggan utan på andra sidan. Det var väldigt kallt i vattnet så vi åkte hem efter en stund. Efter det så har jag inte gjort så mycket.. Men nu på kvällen har jag kollat på Sverige-Finland och Sverige vann med 5-0! Sjukt bra! Men nu så måste jag fixa lite saker, hejdå!
 

★A-Juli.13,2013

NYHETER FRÅN H&M
 

★A-Juli.12,2013

SOOOOMMAR♡
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.12,2013

Hej
Idag kom äntligen paketet från H&M, och bikinisarna var jättefina!
 
Det var egentligen meningen att jag skulle va med Emma och Mickis idag, vi skulle bada och ha med oss picknick och så. Men Emma skulle bort och det blev lite tajt, så det får bli en annan dag.
 
Jag åkte och badade med mamma, Meja, Lovisa och min kusin istället. Vi åkte till rog, och det var faktiskt väldigt varmt i vattnet! Jag trodde att det skulle va jättekallt, men de var det inte. Som tur var, haha.
 
Det är Fredag idag också, man blir ju helt dagvild när det är sommarlov och man gör massa olika saker. Veckorna går så himla fort.. Men man får njuta så länge det sköna sommarlovet varar. 
 
Nu ska jag gå upp och kolla vad resten av familjen håller på med. Kram
 
Vattenmelon & Jordgubbar är sommar för mig!

★A-Juli.11,2013

Här kommer lite bilder som jag tog när vi var borta
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.11,2013

Hej igen
Här kommer en bild på lite saker jag har köpt, de flesta är från Sundsvall men några är från Västerås och Borlänge. Är det något ni vill ha större bild på eller veta hur mycket det kostade, får ni gärna lämna en kommentar. Kram
 
Turkos blus från New Yorker /Leopardmönstrade byxor från H&M /Korallfärgat linne från Cubus /Grå stickad tröja från Cubus /Grått linne från H&M /Vita Shorts från New Yorker /Blå- och vitrandiga shorts från New Yorker /Blåa jeans från BikBok /Ljusblåa jeans från H&M

★A-Juli.11,2013

Hej
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag har varit på semester hos min kusin i Sundsvall. Det blev lite hastigt för dom ringde i Måndags förmiddag och frågade om inte vi kunde komma dit.
 
Så vi packade väl ihop lite saker och drog iväg, kl 4 satt hela familjen (utom pappa) i bilen, redo att åka. Vi var framme i Sundsvall vid 7. Då hade vi inte ätit någon mat, men vi kom till deras sommarstuga där vi skulle bo kl 20.00 ungefät, och då hade dom grillat. Mmmmh. 
 
Då var man lagomt trött på att åka bil kan jag säga. Men det har i allafall varit jättekul där. Jag har shoppat jättemycket. Håller på att föra över bilderna till datorn nu, så dom kommer strax. 
 
Deras stuga är sjukt fin! Min låtsasmoster är inredare och har haft en inredningsbutik. Så hon är jätteduktig och dom har fint överallt, haha. 
 
Vi har alltså varit där i 3 dagar. När vi åkte hem, stannade vi i valbo för Meja var så fruktansvärt kissnödig och mamma skulle ha någonting på ikea. Men nu är vi äntligen hemma.
 
Fast det vart lite stressigt när vi kom hem också, för pappa fyller år idag så vi tänkte att vi skulle göra middag åt han och så. Så det blev ju stressigt som vanligt när vi ska göra någonting.. Familjen taikon. 
 
Aja, nu ska jag snart gå och sova. Men först ska ni få lite bilder från dom dagarna jag inte varit så aktiv. Kram
 

★M-juni.11,2013

★M-Juli.09,2013

Hejhej!
Igår så var det tänkt att jag, Alice och Emma skulle va och knäppa lite kort och så. Men vi skulle bara hinna va i nån timme så vi bestämde oss för att ta det en annan dag. Så jag va med Linn istället och vi åkte och badade och åkte på trav på kvällen, så sov vi över sen. Idag så bakade vi Gözleme, turkiska pannkakor. Haha, det smakade inte riktigt som i Turkiet men det var inte äckligt om man säger så.. Lätt och göra var det också! Så det har varit två roliga dagar som måste göras om! Hejdå!
 

★M-Juli.08,2013

Hejhej!
Igårkväll så kom det lite folk, två andra familjer och vi åt mat, spelade krocket och kollade på film. Kul kväll helt enkelt. Idag så var vi vid sjön i några timmar och grillade korv och badade. Sen har jag inte gjort så mycket mer. 
Jag ska försöka uppdatera lite mer också, men har inget att skriva om och då blir det så.. Men hejdå!
 
//Bild från förra veckan//
 

★A-Juli.07,2013

Hej♡
Nu ligger jag och myser ute på altanen på baksidan, i skuggan, haha.

Det är jätteskönt! Idag är det faktiskt fint väder till och med. Meja och Lovisa är med varsinna kompisar.

Och Mamma håller på med maten, så vi ska nog snart äta. Nu ska jag gå och kolla om hon behöver någon hjälp. Kram♡

★A-Juli.06,2013

★A-Juli.06,2013

★A-Juli.06,2013

Hej
Igår var jag i Västerås hela dagen, vi åkte 08.15 och kom hem 20.15. Så det blev en heldag. Men det var jättekul! Jag köpte 2 par jeans, ett par jeansfärgade och ett par blåa. Kan visa dom och det jag köpte på kupolen imorgon eller något.
 
Först var vi i centrum där och sedan åkte vi till ikea, där dom har ett jättestort shoppingcenter, Erikslunds shoppingcenter heter det.
 
Det är ju power big meet i Västerås nu, men det visste inte vi igår. Så vi tyckte att det var jättekonstigt att det var massa raggarbilar överallt och så, haha. Det var massa folk som gick runt med systempåsar och drack kl 10.00 på morgonen också, vilket man kanske inte brukar göra.
 
Sen var det massa alkisar där också, det var lite läskigt, haha. Dom gick runt och vinglade och sa massa konstiga saker. Men det var iallafall jättekul! 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, men nu har mamma äntligen semester. Så nu kanske jag får lite mer saker att göra på dagarna, haha. Nu ska jag gå upp och kolla på sommarkrysset och äta godis. Kram
 
the funny people | via Tumblr
Källa: weheartit

★M-Juli.06,2013

★E-Juli.05,2013

Hej★

Idag var sista dagen på cozmoz. Både skönt och lite tråkigt, det ska bli såå skönt att få sova hur länge jag vill i morgon♥♥
Vi hade som en uppvisning idag som avslutning, där vi visade upp danserna vi tränat på. Det gick inte så bra på första dansen om man säger så.. tappade bort mig flera gånger och jag stod längst fram.. Men sista dansen gick det bra på, vi dansade en lyric jazz koreagrofi, tror jag de kallades. Där skulle bi dansa från hjärtat och inte från hjärnan och det gick väldigt bra, allt kom som flytande. Haha, kan inte förklara på nått annat sätt.
Aa, jag kanske lägger upp nått mer i morgon, men så länge, hade bra!



★M-Juli.04,2013

Hejhej!
Har inte bloggat på ett tag men jag tänkte skriva om gårdagen lite.. Efter lunch så åkte jag, mamma och syster till min moster som va barnvakt åt min kusins barn, han är snart 2 och han är såå söt!

Vi var där i typ 3 timmar kanske, sen åkte vi hem och jag åkte på fysträning på kvällen. Men nu är jag påväg till kupolen, hejdå!

★A-Juli.04,2013

Hej
Igår bloggade jag ingenting, för jag och Meja var hemma själva tills 14.00. För då kom Lovisa hem, men hon gick till våra kusiner på en gång. Vid 17.00 kom morfar och skulle hämta en tröja han hade glömt här förut. 
 
Han skulle åka till Bingsjö, så han frågade om jag ville vara med dit. Meja skulle på kalas så hon åkte med oss. Vi var där till 21.00 ungefär, det var ganska kul. Vi hade med oss varsinna stolar som vi satt på och framför oss stod det en jättegullig tjej.
 
Hon var 6 år kanske, och hon var jätteduktig på att spela fjol! Hennes lillasyster var också med och hon stod och skakade en maracas. Dom var så himla söta. Sen var det en till tjej, hon var nog 4 år eller något och spelade också fjol.
 
Och ni kan ju tänka er hur liten hennes fjol var, haha. När jag kom hem gick jag och la mig. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Duschat, ätit frukost och så. 
 
Lovisa vägrade vara på fritids idag, så hon är också hemma.. Kram
 
Så här mycket folk är det där ungefär
Bild från: Google

★A-Juli.02,2013

Hej igen
Nu på eftermiddagen har jag hjälpt pappa bära ut det gamla köket i garaget, sprungit med mamma och meja och bakat bullar. Dom blev jättegoda! Men det är alltid gott med nybakta, varma bullar och mjölk! Mmmh.
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Vad ska ni hitta påHoppas det blir bra väder, så man kan bada. 
 
Nu ska jag kolla om Lovisa har somnat, annars måste jag stryka på henne.. Jag lovade ju det, men jag tror att hon har somnat, haha. Hoppas! Kram
 
Våra goda bullar!
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.02,2013

Hej
Har precis beställt 4 saker från H&M´s rea, bara längtar tills dom kommer!

★E-juli.02,2013

Hejj

Just nu lider jag av otrolig träningsverk och tröttighet, haha. Sån otrolig träningsverk specielt i magen, de gör ont å skratta, men jag kan inte inte skratta. Och jag är så trött vilket gör allting så mycket roligare:P

Så jag, Sofia och Sofia är på typ ett dans och lite sångläger i Borlänge. Det är från måndagen till fredag. Showskolan heter det, och det är kuul för vi får dansa (och träna) och vi skrattar mycket och har roligt, det är från halv tio till tre ungefär så det håller på rätt länge och det är hyfsat full gång under hela dagen, det kanske förklara träningsverken och tröttheten.
 
Fast, jag gillar och ha träningsverk på ett sätt, för då vet man att träningen gett något (tummen upp).
Ja å förra helgen så jag badade som Moa skrev om, sen har jag varit på kupolen och till valbo och handlat lite grejer, jag var med Mickis och Alma en kväll, sen umgåtts med familjen och kollat på Youtube.
 
Och jag bara önskar att jag fick åka till usa!! Verkligen bara önskar att jag kunde dra dit! Om det ändå vore så enkelt..

Aja, hade bra!!

★M-Juli.02,2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

★A-Juli.02,2013

Hej
Idag vaknade jag redan vid 08.00, jag kunde inte somna igår. Tror klockan var typ 01.30 när jag äntligen somnade. Sen har jag vaknat några gånger inatt också.. Vet inte vad det var för fel.
 
Nu är mamma och klipper sig, sen skulle vi åka på Tisdagskul men jag vet inte hur det blir, det började ju regna. Som vanligt. Att det alltid ska börja regna när man ska göra något ute.
 
Man vill ju att det ska vara varmt och soligt så man kan bli lite brun iallafall. Inte en sån ``sommar´´ som det var förra året, den sög!
 
Men den här sommaren har ju iallafall börjat lite bättre än den förra, nu har jag till och med badat. Okej, det gjorde jag förra sommaren också, men bara några gånger.
 
Vi får väl se om det blir något bättre. Hoppas! Nu ska jag kolla om det har hänt något kul på datorn medans jag väntar på att mamma ska komma hem. Kram
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.01,2013

Mina favoritbilder från igår
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.01,2013

Här kommer lite bilder jag tog för några dagar sedan
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.01,2013

Fick dom här för någon dag sedan av våra släktingar från USA. Det är små godisar med olika smaker, vissa har väldigt konstig smak, haha.
 
Kamera: Nikon D3100 + Nikkor 18-55mm
Foto&Redigering: Jag

★A-Juli.01,2013

Hejsan
Nu kom jag nyss hem från Kupolen. Vi skulle egentligen åka till Västerås idag. Men det var så fint väder imorse, så mamma ville inte åka då, men det vart molnigt sen. 
 
Då var det så sent, eller vi skulle inte hinna vara där så länge. Så vi kanske ska åka dit på Fredag eller något istället. Jag köpte iallafall 4 saker på Kupolen, som jag kan visa sen. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla lite på datorn. Kram